Egeris Malerforretning

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Egeris Malerforretning

Egeris Malerforretning er din lokale malermester, der med sine mange års erfaring har hjulpet kunder i både Herning, Esbjerg og Kolding. Vi bestræber os altid på at levere den højeste kvalitet, den bedste service og altid til gode og fornuftige priser.

 

Vi lægger vægt på kvaliteten

Vil du have udført dine maleropgaver til perfektion, hvor der ikke bliver gået på kompromis med udførelsen, så er det Egeris Malerforretning, du skal kontakte. Vi ved, hvor vigtigt det er at levere kvalitetsløsninger, og udfører derfor kun arbejde, vi selv kan stå inde for. På den måde er vi sikret kunder, der er glade for resultatet, og vores kunder er sikret det bedste resultat på deres maleropgaver.

 

Hos Egeris Malerforretning kan du få hjælp til:

  • Malerarbejde inde og ude
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Sprøjtemaling 
  • Malerarbejde på Nybyg
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger

 

Uanset om det er dine vægge, lofter eller gulve du søger en kompetent fagmand til at ordne, så er Egeris Malerforretning et godt og sikkert valg. Vores dygtige fagmænd er rutineret inden for mange typer af opgaver og vi er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning på dine projekter.

 

En fagmand der er til at stole på

Når du vælger Egeris Malerforretning som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at du er i centrum for samarbejdet. Vi starter altid med at tage en god samtale med vores kunder omkring byggeriet, hvor vi laver en grundig gennemgang af projektet. Her taler vi om de ønsker og behov, du har, og hvordan vi bedst indfrier disse forventninger. Vi mener, at de bedste resultater skabes gennem et tæt samarbejde med vores kunder, og derfor holder vi dig altid løbende opdateret omkring projektets fremskridt.

 

Har du brug for vores hjælp?

Ønsker du at få hjælp fra vores dygtige team til udførelsen af dine projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel.

 

Du finder Egeris Malerforretning i Grindsted, hvor vi står klar til at køre ud og hjælpe, når du har brug for det. Står du over for et konkret projekt, du søger hjælp til, tilbyder vi også uforpligtende tilbud på opgaven.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme