Egemose Entreprenør Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Egemose Entreprenør Service

Er du træt af sure håndværkere, der forhaster sig i deres arbejde, så skal du kontakte Egemose Entreprenør Service. Her bliver du nemlig mødt med en positiv indstilling til alle typer af opgaver fra en dygtig fagmand, der arbejder hårdt for at gøre alle sine kunder glade og tilfredse.

 

Hvem er Egemose Entreprenør Service?

Med 5 års erfaring i branchen valgte jeg, Mads Brodersen, i 2017 at starte mit eget firma, hvor jeg kan fokusere på det gode arbejde, samtidig med at jeg kan give mine kunder en positiv oplevelse fra start til slut. Jeg vægter den gode stemning mellem mine kunder og mig selv højt, for det er her de bedste løsninger og resultater opstår. Jeg kommer hellere end gerne ud til en faglig snak, så vi kan finde en løsning på projektet, da det er langt nemmere at finde den bedste løsning, når vi står foran selv opgaven.

 

Jeg kan være behjælpelig med:

  • Brolægning
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning
  • Markplanering
  • Rådgivning om beplantning
  • Råd og vejledning

 

Jeg har mange kompetencer inden for mit felt, så finder du ikke præcis det, du søger, i listen, skal du blot kontakte mig, så kan vi finde en løsning der opfylder dine ønsker og behov. Dit ord er mine ordrer, og det er dig, der er mit fokus, men jeg udfører kun det, jeg kan stå inde for professionelt.

 

Hvad kan du forvente af mig som din fagmand?

Når du bestiller mig til at udføre dit arbejde, kan du forvente en professionel fagmand, der ikke er bange for at tage fat. Jeg elsker mit arbejde og går derfor altid til arbejdet med et smil på læben. Det er vigtigt for mig, at mine kunder er trygge ved at lade mig varetage opgaven, og derfor sørger jeg altid for at holde dem løbende orienteret gennem hele projektet. På den måde kan vi også løbende justere, hvis der er behov for ændringer eller justeringer.

 

Skal jeg være din nye samarbejdspartner

Jeg klarer hovedentrepriser på anlægsarbejde, så kontakt mig, hvis du har et projektet, du ønsker udført i høj kvalitet. Du finder Egemose Entreprenør Service i Græsted, og herfra dækker jeg hele Nordsjælland. Udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på dine opgaver.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme