Kunde billede

Hanne Alpers

December 2018

Køkkenbordplade renoveret
Eddy kom super hurtigt og udførte arbejdet på kort tid og af god kvalitet. Det var et lille job som nok ikke andre lige gad tage så jeg kan varmt anbefale Eddy fordi han også gad køre runde efter nøgl
Læs mere  

Eddys Byggeenterprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Hanne Alpers

December 2018

5,0/5
Køkkenbordplade renoveret
Eddy kom super hurtigt og udførte arbejdet på kort tid og af god kvali Læs mere  

Eddys Byggeenterprise

Eddys Byggeenterprise

- fleksibel håndværkskraft


Du skal vælge Eddys Byggeentreprise som din håndværker, hvis du ønsker en erfaren og fleksibel håndværker, som kan lidt af hvert. Edgaras Maksas er manden bag, og han udfører arbejde både for privatpersoner og erhverv i Storkøbenhavn og til konkurrencedygtige priser.


Alsidige opgaver og kundekontakt


Eddys Byggeentreprise kan tilbyde:

- Fleksible arbejdstidspunkter

- Mod på alsidige projekter

- Tømrerarbejde

- Malerarbejde

- Og meget mere!

Der kan ofte være mange spørgsmål forbundet med renovering, og for Edgaras Maksas er det vigtigt, at du som kunde er med i hele processen fra start til slut, så dine ønsker og krav bliver hørt. Eddys Byggeentreprise ved hvor vigtigt det er med glade kunder, og hvis du ikke er 100% tilfreds med opgaven, så er Edgaras Maksas heller ikke. Ønsket er først og fremmest et tillidsfuldt samarbejde, hvor I ser Eddys Byggeentreprise som en pålidelig samarbejdspartner, som du ikke vil tøve med at kontakte igen. Målet er også at imødekomme dine ønsker og økonomi ved at udarbejde et specielt tilbud til dig, så der ikke kommer nogle overraskelser hen ad vejen.  Overvejer du at få fixet det gamle hegn i baghaven, renovere førstesalen eller skal lokalerne i din virksomhed have et lag maling og vinduerne skal skiftes, så er Eddys Byggeentreprise lige noget for dig. Kontakt Edgaras Maksas for en uforpligtende snak om dit projekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme