Ec Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ec Byg

I næsten 10 år har Ec Byg serviceret kunder i hele Københavnsområdet. Vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetsbevidst arbejde, som er udført håndværksmæssigt korrekt og altid til aftalt tid. Hos Ec Byg er du som kunde altid i centrum for vores samarbejde, og du kan derfor forvente en høj kundeservice og imødekommende fagfolk til udførelsen af dine projekter.

 

Hvad kan du forvente af Ec Byg

Ec Byg udfører en bred vifte af opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget i mange størrelsesordener. Vi står fra første kontakt til rådighed for vores kunder og vil under hele byggeriet holde dig opdateret om projektets fremgang og om, hvad næste skridt er i retning mod det endelige resultat. På den måde er du hele tiden opdateret på udviklingen, og hvis der er behov for justeringer, kan vi løbende få dem tilpasset. Det vil i sidste ende spare dig for både tid og penge.

 

Hos Ec Byg kan vi hjælpe med varetagelsen af:

  • Taglægning
  • Tagkviste
  • Montering af solpaneler
  • Montering af døre og vinduer
  • Forsatsvinduer
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver
  • Trappemontage

 

Uanset hvilken tømreropgave du måtte søge vores hjælp til udførelsen af, så tilbyder vi hos Ec Byg konkurrencedygtige priser. Selvom vores priser er gode, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Du er derfor altid garanteret et godt og holdbart resultat, når du beder os om at varetage dine opgaver. Er du interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, tilbyder vores dygtige fagmænd også at udarbejdet et sådant til dig.

 

Ec Byg - Din lokale tømrer i Brøndby

Har du brug for dygtige tømrere til udførelsen af dine projekter, så er du velkommen til at kontakte Ec Byg. Vi står klar på vores firmaadresse i Brøndby til at rykke ud til kunder i bl.a. København, Albertslund og Ishøj, når vores kunder har brug for det.

 

For hurtigt at komme i kontakt med os skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme