Düring byg ivs

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Düring byg ivs

Vil du have kvalitetsløsninger og forstående fagmænd til at udføre opgaven, så er det Düring Byg IVS du skal kontakte. Hos os er du som kunde altid i centrum. Vi tilbyder gode og holdbare kvalitetsløsninger inden for tømrerfaget, så du kan få dit boligprojekt løst nemt, hurtigt og til en god pris.

 

En løsningsorienteret fagmand

Det vigtigste for os er at kunne levere et resultat, der gør at vores kunder er glade og tilfredse. Vi går derfor aldrig på kompromis med udførelsen af opgaven og laver kun arbejde, vi selv kan stå inde for. På den måde er du altid sikret det bedste resultat, når du vælger os som din specialist.

 

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du har en fagmand, du kan stole på, og derfor overholder vi altid alle indgåede aftaler med vores kunder. Du kan derfor være sikker på, at vi overholder budget, mødetider og tidspunktet for hvornår projektet skal stå færdigt.

 

Hos Düring Byg IVS kan du få hjælp til:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Isolering
  • Taglægning
  • Montering af døre, vinduer og køkkener
  • Gulvlægning
  • Garager og carporte
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyg
  • Stålhaller

 

Hos Düring Byg IVS har vi mange kompetencer, og vi har derfor også en løsning på dine projekter. Finder du ikke præcist, det du søgte på listen, er du velkommen til at kontakte os og få en faglig snak om dine projekter, sammen er jeg sikker på, vi finder en løsning på det.

 

Vil du have løst dine boligprojekter

Har du lyst til at få besøg af dygtige fagmænd, der har styr på deres arbejde, så kontakt Düring Byg IVS og lad os aftale et tidspunkt for gennemgang af dine opgaver. Du er ligeledes meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedr. dit byggeprojekt eller til nogle af vores services. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme