Ds Sikring & Service V/ David Mejsner Sørensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Ds Sikring & Service V/ David Mejsner Sørensen

Hos DS Sikring & Service er vi specialister inden for alt elarbejde og ordner dine udfordringer både hjemme og på byggepladser. Dette har vi gjort siden 2007, men vi har langt større erfaring i rygsækken. Det søtterr os i stand til at lave fejlfindinger, udføre reparationer og have et indgående kendskab til materialer og de nyeste teknikker i branchen.


Få en certificeret elektriker ud

Med stor erfaring fra forskellige typer af byggepladser i varierende størrelser er vi godt rustede til at varetage alle typer af opgaver. Vi står for både elarbejde, montering og sikring af kraner med hejs, servicering af kraner og udlejning af byggestrømstavler og kabler. Derudover er vi ISO 9001 certificeret for at holde os opdateret, give endnu bedre kundeservice og for at vise, at vi går op i kvalitet i alle led.Vi kan være behjælpelige med:


  • Elevator og hejs
  • Byggestrømsinstallationer
  • Alarmsystemer og sikring
  • Data og tv

Ved alle vores installationer yder vi en god service med et smil og giver gerne gode råd med på vejen. Til alle vores byggestrømstavler udfører vi lovpligtige eftersyn og sikring, hvilket også gælder for person- og materialehejs.


Kontakt DS Sikring & Service til dine elopgaver

DS Sikring & Service står klar, når du skal have fat i en elektriker med høj faglig kompetence. Vi har adresse i Præstø, men dækker det meste af Sjælland og hovedstaden.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme