DRC Bolig ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

DRC Bolig ApS

I Ringsted finder du DRC Bolig ApS din lokale murer! Vi kan hjælpe med alle dine mureropgaver og leverer altid løsninger i den bedste kvalitet og med den bedste service. Kunne du tænke dig at få hjælp fra et professionelt firma til at varetage dine opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag. Vi står klar til at køre ud og hjælpe dig, når du har brug for det!

 

Totalløsninger inden for murerfaget 

Hos DRC Bolig ApS har vi igennem vores lange karriere opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse de opgaver, vores kunder henvender sig med. Vi tilbyder stor fleksibilitet, en god dialog, konkurrencedygtige priser og den bedste kvalitet i alt, hvad vi foretager os, og derfor har vi altid glade og tilfredse kunder. Når du samarbejder med os, kan du få en totalløsning på dine murerprojekter, der sikrer dig en nem og overskuelig byggeproces.

 

Hos DRC Bolig ApS kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Altan og balkon 
  • Bad og toilet 
  • Tilbygninger og udestuer
  • Nybyggeri
  • Stålhaller 
  • Garager og carporte
  • Jord-, beton- og gravearbejde

 

Med mere end 20 års erfaring inden for totalentreprise og hovedentreprise er der ikke det projekt, vi ikke kan løse. Vi tilbyder hellere end gerne at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så du kan komme godt i gang med dit projekt. 

 

Kontakt DRC Bolig ApS 

Hvis du ønsker at få en god og tryg oplevelse ved udførelsen af dit byggeprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i formularen her på siden, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i Ringsted, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Holbæk, København, Valby, Herlev, Køge, Slagelse og Hellerup.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme