DR Tømrerfirma ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

DR Tømrerfirma ApS

DR Tømrerfirma ApS v. Morten Rasmussen og Lasse Damsgaard

- kvaliteten står vi inde for!


Vi hedder Lasse og Morten, og vi besluttede i 2018 at grundlægge vores egen virksomhed, efter vi har arbejdet sammen i flere år. Vores virksomhed står for godt kvalitetshåndværk og højt humør.


Vi kan blandt andet hjælpe dig med:


- Nyt tag

- Tilbygning

- Træterrasse

- Køkken

- Døre og vinduer

- Reparationer og småopgaver

- Efterisolering

- Meget mere


Et godt makkerpar

Vi rykker ud og løser opgaverne i fællesskab, hvorfor du får dobbelt op på erfaring og ekspertise. Vi kan lide at diskutere løsningerne grundigt, inden vi går i gang med opgaven, så du kan være sikker på, du får et gennemtænkt og veludført resultat.


Humøret er højt, når vi arbejder, og vi griner og joker med hinanden, men vi har respekt for dig og dit hjem, og vi arbejder effektivt ud fra devisen om, at det skal være sjovt at gå på arbejde.


Et resultat, du bliver glad for

Vi lytter til dig og dine behov, inden vi går i gang med dit projekt, og vi sørger for at forventningsafstemme, så du får det resultat, du drømmer om.


Vi har altid mange gode ideer, og vi kommer gerne med flere løsningstilbud, hvis du ønsker det.


Vi glæder os til at høre om dit projekt, så giv os et kald!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme