Dk-Malerservice ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dk-Malerservice ApS

Dk-Malerservice ApS v. Bo Andersen

- vi maler, så du bliver tilfreds


Vi er en fem år gammel virksomhed med fem glade og kompetente malere. Vores primære mål er at sætte de rigtige farver på dit hjem, og vi går ikke, før du er helt tilfreds med vores indsats.


Vi kan blandt andet hjælpe dig med:


  • Alle store og små maleropgaver 
  • Nybyg, tilbyg og ombyg
  • Facader
  • Service og vedligehold 
  • Opsætning af væv, filt og tapet
  • Farverådgivning


30 års erfaring

Selvom virksomheden kun er fem år gammel, har vi været i branchen siden 80’erne. Derfor er vi din garanti for, at jobbet bliver udført ordentligt. Vi kommer ud til dig og ser opgaven, inden vi giver dig et tilbud. Og vi tilbyder den bedste rådgivning, så du kan være sikker på et resultat, du bliver glad for i mange år frem.


Vi tænker på miljøet

Vi går ikke på kompromis, når det gælder kvalitet. Derfor bruger vi kun den bedste maling fra Dyrup og Beckers, og vi sørger for at bruge svanemærket maling, der ikke forpester indeklimaet i stuen, værelset eller køkkenet. Vi går også op i, at der er et godt arbejdsmiljø, og derfor sørger vi for at have en god dialog med alle vores kunder.


God service

Vi sørger for at holde vores aftaler, og vi afleverer det færdige produkt til tiden. Når du ringer til os, kan du regne med at vi har et tilbud klar til dig inden for en uge - vi glæder os til at høre fra dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme