DinFliserenser.dk

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

DinFliserenser.dk

Hos DinFliserens tilbyder vi professionel fliserens og algebehandlinger til de bedste priser. Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne firma, og derfor vil du altid blive mødt af seriøse fagmænd, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder. Vi har mere end 15 års erfaring bag os og kan derfor tilbyde en høj kvalitet og en service udover det sædvanlige. Har du en opgave, du søger løst, så kontakt DinFliserens og lad os hjælpe dig frem til flotte resultater.  

 

Hjælp at hente uanset materialer

Hos DinFliserenser ønsker vi, at være din foretrukne samarbejdspartner, når der skal renses fliser, terrasser eller tage. Vi garanterer de bedste resultater på både fliser, tagsten og facader. Er du i tvivl om, hvilke resultater vi kan skabe på din bolig eller i din have, så tilbyder vi også en gratis prøverens. Vi er sikre på, du blive forbløffet over forskellen.

 

Uanset hvilken behandling vi udfører, forsøger vi altid at skåne miljøet bedst muligt. Vi er derfor stolte og glade for at kunne tilbyde vores kunder højtryksrensning af fliser udelukkende med benyttelse af vand.

 

Hos DinFliserens kan du få hjælp til:

  • Facade- og skorstensrenovering
  • Tagrende, tagrens og algebehandling
  • Ejendomsservice
  • Fliserens
  • Facaderens
  • Imprægnering

 

Derudover tilbyder vi naborabat, landsdækkende kørsel, fuld tilfredshed og op til 15 års garanti. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave, men lad os starte med en god dialog. Vi tilbyder vores hjælp til gode og konkurrencedygtige priser og leverer altid den bedste kvalitet til vores kunder.

 

Hos DinFliserens garanterer vi det bedste resultat til den bedste pris!

Så har du et projekt, du søger løst af de dygtigste fagmænd, så tøv ikke med at kontakte os. Alt, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder DinFliserens i Bording, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Silkeborg, Viborg og Herning - og også gerne hjem til dig.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme