Dine Vinduer Og Døre

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dine Vinduer Og Døre

Dine Vinduer Og Døre er din alsidige tømrer i Stubbekøbing. Med mere end 40 års erfaring inden for branchen er vi mere end rutineret i mange typer af opgaver og har derfor opbygget mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse selv de mest vanskelige opgaver, vores kunder måtte søge løst. Har du en opgave, du søger professionelt hjælp til - så kontakt Dine Vinduer Og Døre og lad os hjælpe dig godt videre.

 

Vi er specialister i vinduer

Hos Dine Vinduer Og Døre har vi valgt at specialisere os inden for vinduesarbejde. Vi kan løse alt fra Velux ateliervinduer til de mest komplekse vinduesopgaver, så søger du en fagmand med speciale i vinduer, så er vi et godt bud på en samarbejdspartner til løsning af dit kommende projekt. Vi tilbyder altid vores kunder hjælp og vejledning til at finde den bedste løsning, uanset hvilken opgave de søger løst. Så har du spørgsmål om, hvilken teknik eller hvilke materialer der er mest holdbare, er du mere end velkommen til at spørge os. Sammen finder vi altid en løsning på dit projekt, der er mere end tilfredsstillende.

 

Hos Dine Vinduer Og Døre kan du bl.a. få hjælp til:

  • Montering af døre og vinduer
  • Forsatsvinduer
  • Køkkenmontage
  • Legepladser
  • Snedkeropgaver
  • Taglægning
  • Rådgivning omkring fugt og svamp
  • Energiberegninger

 

Vores løsninger tilbyder til konkurrencedygtige priser, uden at det går ud over kvaliteten på det udførte arbejde. Vi udfører nemlig kun arbejde, vi selv kan stå inde for, så vi er sikre på at vores kunder modtager de bedste løsninger og den højeste kvalitet hver eneste gang.

Står du over for en konkret opgave, du søger et gratis og uforpligtende tilbud på, så tilbyder vores kompetente tømrer også at udarbejde et til dig. Så kan du nemt og hurtigt komme i gang med dit boligprojekt.

 

Ønsker du dygtige fagmænd til at udføre dine projekter?

Kunne du tænke dig at komme godt igennem dit projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Udfyld blot de få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi kan med svar på din henvendelse.

 

Du finder Dine Vinduer Og Døre i Stubbekøbing og herfra kører vi til kunder på bl.a. Falster, Lolland og det meste af Sjælland.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme