Din Raadgivning ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Din Raadgivning ApS

Skal du købe bolig eller bygge nyt, så har du måske behov for en byggesagkyndig til at være med dig hele forløbet igennem. Din Raadgivning ApS er med dig hele vejen som den rådgivende samarbejdspartner, og vi kan hjælpe dig med at gå alle de vigtige ting og dokumenter igennem, så du får en nem og overskuelig proces med din nye bolig. Vi er med til at finde de fejl og mangler, I måske selv har overset, så I kan blive klogere på det hus, I er ved at overtage.

 

Hvad kan en byggesagkyndig hjælpe dig med?

Som byggesagkyndig gennemgår vi hele ejendommen og kigger på, om alt er som aftalt. Vi noterer os de fejl og mangler, der er ved boligen, som der skal rettes op på, inden I overtager boligen. Vi er på din side gennem hele vores samarbejde og tager også kontakten med entreprenøren og spørger ind til diverse opgaver, der måtte være vedrørende boligen. Vi har en lang erfaring med os, og vi kan derfor hurtigt og nemt opdage, om der skulle være nogle punkter, I skal være opmærksomme på vedrørende boligen.  

 

Der er noget galt med boligen - hvad gør vi?

Med Din Raadgivning ApS på holdet er du i trygge hænder gennem hele overtagelsen. Finder vi, at der er væsentlige mangler ved ejendommen, vil vi som byggesagkyndig vurdere prisen på det arbejde, der skal udbedres, og forhandle et beløb, som skal tilbageholdes til arbejdet er udbedret. Du kan derfor være sikker på, at få en god oplevelse, når du skal overtage din nye bolig, når du har os med på sidelinjen. 

 

Hos Din Raadgivning ApS kan du bl.a. få hjælp til:

  • Byggestyring 
  • Byggesagkyndig rådgivning
  • Køberrådgivning 

 

Invester i en professionel rådgiver

At have en byggesagkyndig med er en klog og vigtig beslutning, der kan ende med at spare jer mange penge. Står du og skal flytte, så tag gerne os med på råd og lad os sikre, at din nye bolig er, som den skal være. 

 

For nem og hurtig kontakt med os skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder Din Raadgivning ApS i Kastrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Taastrup, Hellerup, Hvidovre, Valby, på Frederiksberg og resten af Storkøbenhavn. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme