Din Kloak v/Kenn Peter Fuglsang

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Din Kloak v/Kenn Peter Fuglsang

Din Kloak

- vi går i dybden for Dem


Har du mistanke om, at der er brud eller noget er utæt i rør eller kloak, så står Din Kloak klar til at løse opgaven. Vi tilbyder alle former for renovering af kloak, så du undgår en tilstoppet kloak eller vand i kælderen. Skal der laves nye afløbsinstallationer eller skal kloaksystemet udvides, så kan vi både udføre arbejdet og tilbyde rådgivning om materialer, myndighedskrav og vedligeholdelse. Din Kloak har siden 2011 udført opgaver for private og virksomheder i hovedstadsområdet og de omkringliggende byer.


Din Kloak er autoriseret kloakmester, og kan løse opgaver, der omfatter:


- Kloak og kloakledninger

- Afløb

- Drænopgaver

- Kloak ved nybyg og renovering

- Brønde og rensningsanlæg

- Beton- og jordarbejde

- Rottespærre

- Forebyggelse af vandskade, også i kælder e.g. højvands-sikring

- Faskine

- Tillukning af lyskasser

Derudover er vi medlem af Danske Kloakmestres Garantiordning, og er selvfølgelig også tilsluttet den lovpligtige kvalitetsordning via AMU kontrolinstans.


Effektive og holdbare løsninger

Din Kloak har flere års erfaring inden for faget, og vi ved hvad det kræver at løse de fleste opgaver. Vi sætter en ære i at arbejde effektivt inden for alle opgaver indenfor kloakkens verden, og vores mål er at skabe en holdbar løsning, så du ikke behøver kontakte os igen. Om det end er en utæt kloak i kælderen, eller du skal have etableret et omfangsdræn, kan du roligt kontakte os for den rette rådgivning.


Har du spørgsmål til kloakarbejde, så kontakt Din Kloak. Har du akutte kloakproblemer, kan vi rykke ud med kort varsel.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme