Dilsø Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dilsø Byg

Ønsker du en ung og professionel håndværker med sans for kreative og lækre detaljer, så skal du vælge Nicolai Dilsø fra Dilsø Byg. Jeg går op i, at håndværket er udført i gode materialer, at udførelsen sker med øje for selv de mindste ting og selvfølgelig til den helt rigtige pris. Når du vælger mig til at varetage dine opgaver, er du altid sikret et flot resultat.


 

Forvent lidt mere

Det er vigtigt for mig at skabe den bedst mulige oplevelse for mine kunder, når jeg udfører et stykke arbejde. Jeg lever af tilfredse kunder, og når man samtidig lægger navn til firmaet, er det vigtigt, at det hele bliver ordnet perfekt første gang. Jeg sætter en høj standard for mig selv, så mine kunder altid har et smil på læben, når jeg afslutter jobbet.   

 

Jeg kan hjælpe dig med at udføre:

 

  • Gulvbehandlinger
  • Gulvlægning
  • Gulvafslibning
  • Terrazzo (støbning, reparation og polering)
  • Altaner og carporte
  • Bad og toilet
  • Tilbygninger, udestuer og ombygninger

 

Jeg tilbyder mine evner til både private kunder og erhverv, og størrelsen på jobbet er underordnet.

 

Skal jeg hjælpe dig?

Hvis du ønsker hjælp til udførelsen af dit boligprojekt, så kontakt mig med det samme. Mit firma er placeret i Jyllinge, og herfra kører jeg til adresser på hele Sjælland.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, står jeg selvfølgelig også til disposition for dette.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme