D&G Puskar

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

D&G Puskar

Hos D&G Puskar får du en faglært maler med mange års erfaring til udførelsen af dine maleropgaver. Vi ved, hvor svært det kan være at få flotte resultater, når du selv udfører arbejdet, og derfor tilbyder vi vores ekspertise, så du kan få løst dine maleropgaver nemt, hurtigt og professionelt.   

 

Hvem er D&G Puskar?

Vi er et nyetableret firma fra 2019, der bestræber os på at være kundernes første valg, når de søger en dygtig fagmand til at male. Vi løser opgaver for både private og erhvervskunder og er sikre på, vi også kan hjælpe dig. Når du beder os om at varetage dine opgaver, tilbyder vi gerne råd og vejledning om alt fra farver til valg af materialer. Det mener vi nemlig giver vores kunder det bedste grundlag for at træffe de vigtige besluntninger omkring renoveringen.

 

Hos D&G Puskar kan du få hjælp til:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Malerarbejde indendørs
  • Malerarbejde udendørs
  • Sprøjtelakering
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger

 

Vi tilbyder at male vægge, lofter, gulve, karme, og hvad eller du måtte have af maleropgaver. For os er ingen opgaver for store eller for små - vi hjælper alle!

 

Ansvarlig fagmand

Vi hos D&G Puskar ved, hvor vigtigt det er at have en fagmand, du kan stole på. Derfor starter vi altid med at tage en god faglig dialog med vores kunder, hvor vi kan forventningsafstemme opgaven. Vi er seriøse omkring vores arbejde og overholder derfor altid alle indgåede aftaler med vores kunder, hvad enten der er tale om mødetider, budget eller hvornår projektet skal stå færdigt.

 

Skal vi gøre overfladerne flotte igen?

Har du lyst til at få besøg af en professionel maler der ikke er bange for at tage fat, så kontakt D&G Puskar og lad os tale mere om dine ønsker og behov. Vi tilbyder alle vores kunder uforpligtende tilbud på deres opgaver og hjælper hellere end gerne med at udføre dem efterfølgende.

 

Du finder D&G Puskar i Kongens Lyngby, og herfra dækker vi både Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme