Detalje Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Detalje Byg

Detalje Byg er din lokale fagmand i Frederiksværk, som tilbyder tømrerarbejde i høj kvalitet. Som vores navn også fortæller, går vi højt op i detaljerne, da vi ved, at de mindste detaljer kan gøre den store forskel for resultatet. Har du lyst til at samarbejde med fagligt kompetente tømrere, der altid stræber mod de bedste resultater, så kontakt Detalje Byg og lad os høre mere om de projekter, du søger løst.

 

Vores kunders tilfredshed er det vigtigste

Når du samarbejder med Detalje Byg, er din tilfredshed helt afgørende. Vi er her for at opfylde dine ønsker og behov, og vi går gerne langt for at indfri dem. For at nå frem til det bedste resultat, er det derfor vigtigt, at vi lærer dig og dine opgaver at kende, så vi i fællesskab kan finde frem til den løsning, der bedst indfrier dine forventninger. Vi ved, at ikke to opgaver eller kunder er ens, og derfor vil du altid modtage en personlig og god kundeservice, når du samarbejder med Detalje Byg.

 

Hos Detalje Byg kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering
  • Isolering med batts
  • Montering af døre og vinduer
  • Forsatsvinduer
  • Køkkenmontage
  • Legepladser
  • Gulvlægning og reparation af trægulve
  • Terrasser

 

Vi har mere end 10 års erfaring inden for tømrerfaget, og du er derfor sikker på at få en løsning i høj kvalitet, når du samarbejder med os. Er du interesseret i at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, tilbyder vores fagligt kompetente tømrere også at udarbejde et sådant til dig, så du nemt kan komme i gang med dit boligprojekt.

 

Skal vi samarbejde om dine opgaver?

Har du lyst til at samarbejde med et veletableret firma, der sætter en ære i at overholde alle indgåede aftaler med deres kunder, så kontakt Detalje Byg og lad os stå for varetagelsen af din opgave. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Du finder os i Frederiksværk, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hundested, Hillerød, Gilleleje og Helsinge.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme