Kunde billede

Andreas

Marts 2019

Udskiftning af fliser
meget tilfreds med jobbet og udskiftning af fliser og reparation af fuger.
Læs mere  

Kunde billede

Bjarke K. Christensen

August 2018

Nye fuger i murværk
Vores hus har fået nye fuger (tilbagelagte) til vores absolutte tilfredshed. Claus-Henrik er meget omhyggelig og har gjort et rigtig godt stykke arbejde - kan varmt anbefales.
Læs mere  

Kunde billede

Martin Nissen

Oktober 2017

Kælderrenovering
Claus-Henrik har ad to omgange hjulpet med forskellige mureopgaver omk. murværk, sanneringspuds I kælder og vandtætning med Skalflex Multitæt og afslibning af gulve. Dygtig, behagelig og går op I at k
Læs mere  

Den Syngende Murermester

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Kåringer

Garantiordninger og brancheforeninger


5 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Andreas

Marts 2019

5,0/5
Udskiftning af fliser
meget tilfreds med jobbet og udskiftning af fliser og reparation af fu Læs mere  
Kunde billede

Bjarke K. Christensen

August 2018

5,0/5
Nye fuger i murværk
Vores hus har fået nye fuger (tilbagelagte) til vores absolutte tilfre Læs mere  
Kunde billede

Martin Nissen

Oktober 2017

5,0/5
Kælderrenovering
Claus-Henrik har ad to omgange hjulpet med forskellige mureopgaver omk Læs mere  

Den Syngende Murermester

Den Syngende Murermester
- det behøver ikke være så svært

Tit og ofte er det alle de små ting, der i sidste ende gør hele forskellen. Det gælder også for os i håndværkerbranchen, hvor det at tage skoene af, dække godt af og at sætte sig ned med kunden i ro og mag og tage en rolig snak henover en kop kaffe, kan gøre en verden en til forskel.

Én vigtig leveregel
Claus-Henrik er mit navn, og jeg har grundlægende regel, jeg efterlever, når jeg arbejder: Jeg prøver altid at forestille mig, hvad jeg ville sætte pris på, hvis det var mig selv, der fik besøg af en håndværker. Og så gør jeg, hvad jeg kan for at gøre det behageligt og lidt hyggeligt. Jeg kan tit ikke lade være med at småsynge lidt, mens jeg arbejder og har du lyst til at sludre lidt, er det også helt fint med mig.

Jeg har arbejdet som murer i mange år, og jeg har stor erfaring med:
• Badeværelser
• Spjældarbejde
• Ombyg
• Tilbyg
• Facaderenovering

Et af mine speciale områder er isolerings- og fugtløsninger i kældre. Kælderen er et udsat rum i forhold til fugtskader, svamp og temperatur og derfor er det vigtigt at isolere den korrekt. Jeg bruger produkter som Calistherm og Ytong Multipor som begge velegnet til en naturlig regulering af fugtindhold i rummet.

Indretter mig efter din hverdag
I det hele taget prøver jeg at gøre det så enkelt som muligt. Jeg tager ikke mere end en sag ad gangen, så jeg kan dedikere mig 100% til den pågældende opgave. Og passer det dig eksempelvis skidt, at jeg arbejder på dit badeværelse fra kl. 07 om morgenen, så kommer jeg bare på et andet tidspunkt.

Det vigtigste er alt i alt, at du har en god byggeoplevelse - og det gælder såvel, at du er glad for det arbejde, jeg har udført, som at du føler, at du har fået en god behandling fra start til slut.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme