facebook tracking pixelDen Lille Maler er Maler | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Den Lille Maler

Den Lille Maler
- altid personlig kontakt til mester


Søger du et malerfirma, hvor alt fra første kontakt til aflevering af projektet varetages af mester selv? Så er Den Lille Maler det helt rigtige valg! Malermester Vilhelm Korshøj har erfaring som selvstændig siden 1982 og deltager selv i hver eneste fase af projektet. Den høje kvalitetssikring og den gode, personlige kontakt er din tryghed gennem hele processen.

Ud over Vilhelm Korshøj omfatter Den Lille Maler to dygtige ansatte, og tilsammen løser vi alle typer maleropgaver - såvel inde som ude - for boligforeninger og private. Vi udfører:

 • Almindelig vægmaling 
 • Spartelopgaver
 • Opsætning af væv og filt
 • Facaderenovering
 • Skaderenovering

Realistisk, ryddelig og resultatorienteret
Hver eneste opgave har ét overordnet mål: Fuld tilfredshed! Derfor påtager vi os aldrig flere opgaver, end at vi kan gabe over, og vi bruger gerne et par ekstra timer, for at opnå det helt perfekte resultat.

Vi bruger særudvalgte kvalitetsprodukter fra Jotun, Nordsjö, PP Mestermaling og Dyrup, og når arbejdet er færdigt, vil du ikke kun opleve et skinnende - men også et ryddeligt resultat.

Kom hurtigt tilbage på sporet!
Er uheldet ude, og der sker en vand- eller fugtskade i dit hus, så er vi de helt rigtige at ringe til. Vi har nemlig specialiseret os i at håndtere disse opgaver, så du slipper for at gennemrenovere - og dette sparer dig for tid og penge!

Tags

Vilhelm B L Korshøj

CVR: 33547455

Neksøvej 8
7400Herning

Etableret i 2011
1 ansatte

Del Den Lille Maler på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

15

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Vilhelm B L Korshøj, Den Lille Maler

Del Den Lille Maler på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Den Lille Maler

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk
2 cases fra Den Lille Maler
Vis flere cases

Håndværker

Den Lille Maler

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.7 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Den Lille Maler

18 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Den Lille Maler :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Den Lille Maler
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.7

Baseret på 18 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

91 %

Overholder budgettet

92 %

Ryder godt op efter sig

85 %

Overholder aftaler

91 %

Er god til at lytte til kunden

92 %

Vil du anbefale os

92 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Den Lille Maler Den Lille Maler- altid personlig kontakt til mesterSøger du et malerfirma, hvor alt fra første kontakt til aflevering af projektet varetages af mester selv? Så er Den Lille Maler det helt rigtige valg! Malermester Vilhelm Korshøj har erfaring som selvstændig siden 1982 og deltager selv i hver eneste fase af projektet. Den høje kvalitetssikring og den gode, personlige kontakt er din tryghed gennem hele processen.Ud over Vilhelm Korshøj omfatter Den Lille Maler to dygtige ansatte, og tilsammen løser vi alle typer maleropgaver - såvel inde som ude - for boligforeninger og private. Vi udfører: Almindelig vægmaling SpartelopgaverOpsætning af væv og filtFacaderenoveringSkaderenoveringRealistisk, ryddelig og resultatorienteretHver eneste opgave har ét overordnet mål: Fuld tilfredshed! Derfor påtager vi os aldrig flere opgaver, end at vi kan gabe over, og vi bruger gerne et par ekstra timer, for at opnå det helt perfekte resultat. Vi bruger særudvalgte kvalitetsprodukter fra Jotun, Nordsjö, PP Mestermaling og Dyrup, og når arbejdet er færdigt, vil du ikke kun opleve et skinnende - men også et ryddeligt resultat. Kom hurtigt tilbage på sporet!Er uheldet ude, og der sker en vand- eller fugtskade i dit hus, så er vi de helt rigtige at ringe til. Vi har nemlig specialiseret os i at håndtere disse opgaver, så du slipper for at gennemrenovere - og dette sparer dig for tid og penge! Vilhelm B L Korshøj Vilhelm B L Korshøj 2011-1-1 1 33547455 33547455 31323075https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/8090-030315/-783517/-13846586/BEST_CROP/3000/2000/72/1-o.jpg
4.7 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 18
I en fuldstændig nyrenoveret leje-lejlighed fremstod væggene så hvide, at man blev blændet. Vi fik malet nogle af væggene, dels for at forhindre blænding, men også for at fremhæve farverne i vores malerier. Den lille maler var hjælpsom, venlig, dygtig og meget fleksibel i forhold til tidspunkt for maling - faktisk fik vi malet i en weekend. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og prisen var fornuftig. Vi medgiver ham vore bedste anbefalinger. May 2019
5
1 5
Sand fornøjelse at se vores kontor renoverings projekt gennemført af Den Lille Maler. Det håndværksmæssige niveau er højt og vi har fra start til slut fornemmet en høj faglig stolthed - der har vist sig i et virkeligt flot resultat, som vi er meget glade for. Rimelig pris og altid højt humør. June 2018
5
1 5
Den lille maler med det gode humør, har givet vort hus en flot kulør og ændret vort hjem fra skrot til slot. May 2018
5
1 5
Har altid en god dialog omkring hvad opgaven omhandler, fair priser og hurtigt udført July 2017
4
1 5
Jeg kan varmt anbefale den lille maler , resultatet af det udfærdige arbejde var nøjagtig efter som jeg havde drømt om det skulle se ud . October 2016
5
1 5
Nu har jeg brugt Den lille maler til en stor opgave omkring min nye ejendom. Det som vi aftaler er altid ok og prisen er det bedste af alle de håndværker som også har været på div. opgaver. Med jeres pris, så har alle råd til håndværker :). Kan varmt Anbefale jer til alle andre. Henrik, October 2016
5
1 5
Har haft Den Lille Maler på job i en af mine industrihaller på 300 kvadratmeter, lofter er malet overalt + en del væge. Loftshøjde i kip 4,2 meter. Kan varmt anbefale dette firma. Timeprisen er lille og kvaliteten i top :) VIL bruge dette firma IGEN til næste job. Henrik T May 2016
5
1 5
Malet - vasket af - fastgjort ledninger. January 2016
5
1 5
Arbejdet blev udført som aftalt i tilbuddet, og prisen holdt med det lovede. Arbejdet blev udført af mester selv, hvilket min generation sætter pris på. Jeg har allerede anbefalet Vilhelm til flere af mine venner. November 2015
5
1 5
Alt var udført perfekt til tiden.Prisen perfekt. De bedste anbefalinger herfra. October 2015
5
1 5
Har fået malet huset udvendig, meget omhyggelig med forarbejdet, og derfor et flot færdig produkt. October 2015
5
1 5
"Den lille maler" har malet hele facaden og sternbrædder på mit hus til topkarakter. Der er simpelthen ikke noget at kritisere, hverken det udførte arbejde eller prisen. Kan kun give ham de bedste anbefalinger. Erik. October 2015
5
1 5
Efter at have henvendt os til 3 lokale malerfirmaer valgte vi den lille maler som var væsentligt billigere end det billigste tilbud vi fik. Vi var selvfølgelig lidt skeptiske idet det var så meget billigere. Men vores skepsis blev gjort til skamme på det groveste, jeg har aldrig oplevet en håndværker være så hengiven til sit arbejde og det resultat han leverede alt var til 110 %. Og den høflighed og service er en længe ledt efter egenskab i firmaer idag. Jeg kan kun give mine højeste anbefalinger af den lille maler. Hvis man ikke vælger at få en snak med dem inden man vælger håndværker har man virkelig lavet en fejl. Mine varmeste anbefalinger En meget glad kunde. Allan Knudsen Herning. May 2015
5
1 5
Det var super effektivt og flot arbejde. January 2015
5
1 5
imødekommende og venlig. Interesseret i opgaven June 2014
4
1 5
meget seriøs firma, har dog ikke fået startet projektet til tiden.. September 2013
4
1 5
Det gik ok. Der var lidt maling på vinduerne og lidt dryp rundt omkring, som godt kunne være undgået. July 2013
3
1 5
Den lille maler virker kompetent i hans fremtoning og var hurtig til at afgive tilbud. Tilbudet var godt udspecificeret, så vi ser frem til et veludført stykke arbejde. Opgaven er nu udført til fuld tilfredshed. Det var udvendig maling af et svensk træhus. Jeg kan kun anbefale den lille maler og hans folk. June 2013
4
1 5
Neksøvej 8 7400 Denmark
Den Lille Maler Den Lille Maler- altid personlig kontakt til mesterSøger du et malerfirma, hvor alt fra første kontakt til aflevering af projektet varetages af mester selv? Så er Den Lille Maler det helt rigtige valg! Malermester Vilhelm Korshøj har erfaring som selvstændig siden 1982 og deltager selv i hver eneste fase af projektet. Den høje kvalitetssikring og den gode, personlige kontakt er din tryghed gennem hele processen.Ud over Vilhelm Korshøj omfatter Den Lille Maler to dygtige ansatte, og tilsammen løser vi alle typer maleropgaver - såvel inde som ude - for boligforeninger og private. Vi udfører: Almindelig vægmaling SpartelopgaverOpsætning af væv og filtFacaderenoveringSkaderenoveringRealistisk, ryddelig og resultatorienteretHver eneste opgave har ét overordnet mål: Fuld tilfredshed! Derfor påtager vi os aldrig flere opgaver, end at vi kan gabe over, og vi bruger gerne et par ekstra timer, for at opnå det helt perfekte resultat. Vi bruger særudvalgte kvalitetsprodukter fra Jotun, Nordsjö, PP Mestermaling og Dyrup, og når arbejdet er færdigt, vil du ikke kun opleve et skinnende - men også et ryddeligt resultat. Kom hurtigt tilbage på sporet!Er uheldet ude, og der sker en vand- eller fugtskade i dit hus, så er vi de helt rigtige at ringe til. Vi har nemlig specialiseret os i at håndtere disse opgaver, så du slipper for at gennemrenovere - og dette sparer dig for tid og penge! Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 92 % af tiden Vilhelm B L Korshøj Vilhelm B L Korshøj 2011-1-1 1 33547455 33547455 31323075https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/8090-030315/-783517/-13846586/BEST_CROP/3000/2000/72/1-o.jpg
4.7 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 18
I en fuldstændig nyrenoveret leje-lejlighed fremstod væggene så hvide, at man blev blændet. Vi fik malet nogle af væggene, dels for at forhindre blænding, men også for at fremhæve farverne i vores malerier. Den lille maler var hjælpsom, venlig, dygtig og meget fleksibel i forhold til tidspunkt for maling - faktisk fik vi malet i en weekend. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og prisen var fornuftig. Vi medgiver ham vore bedste anbefalinger. May 2019
5
1 5
Sand fornøjelse at se vores kontor renoverings projekt gennemført af Den Lille Maler. Det håndværksmæssige niveau er højt og vi har fra start til slut fornemmet en høj faglig stolthed - der har vist sig i et virkeligt flot resultat, som vi er meget glade for. Rimelig pris og altid højt humør. June 2018
5
1 5
Den lille maler med det gode humør, har givet vort hus en flot kulør og ændret vort hjem fra skrot til slot. May 2018
5
1 5
Har altid en god dialog omkring hvad opgaven omhandler, fair priser og hurtigt udført July 2017
4
1 5
Jeg kan varmt anbefale den lille maler , resultatet af det udfærdige arbejde var nøjagtig efter som jeg havde drømt om det skulle se ud . October 2016
5
1 5
Nu har jeg brugt Den lille maler til en stor opgave omkring min nye ejendom. Det som vi aftaler er altid ok og prisen er det bedste af alle de håndværker som også har været på div. opgaver. Med jeres pris, så har alle råd til håndværker :). Kan varmt Anbefale jer til alle andre. Henrik, October 2016
5
1 5
Har haft Den Lille Maler på job i en af mine industrihaller på 300 kvadratmeter, lofter er malet overalt + en del væge. Loftshøjde i kip 4,2 meter. Kan varmt anbefale dette firma. Timeprisen er lille og kvaliteten i top :) VIL bruge dette firma IGEN til næste job. Henrik T May 2016
5
1 5
Malet - vasket af - fastgjort ledninger. January 2016
5
1 5
Arbejdet blev udført som aftalt i tilbuddet, og prisen holdt med det lovede. Arbejdet blev udført af mester selv, hvilket min generation sætter pris på. Jeg har allerede anbefalet Vilhelm til flere af mine venner. November 2015
5
1 5
Alt var udført perfekt til tiden.Prisen perfekt. De bedste anbefalinger herfra. October 2015
5
1 5
Har fået malet huset udvendig, meget omhyggelig med forarbejdet, og derfor et flot færdig produkt. October 2015
5
1 5
"Den lille maler" har malet hele facaden og sternbrædder på mit hus til topkarakter. Der er simpelthen ikke noget at kritisere, hverken det udførte arbejde eller prisen. Kan kun give ham de bedste anbefalinger. Erik. October 2015
5
1 5
Efter at have henvendt os til 3 lokale malerfirmaer valgte vi den lille maler som var væsentligt billigere end det billigste tilbud vi fik. Vi var selvfølgelig lidt skeptiske idet det var så meget billigere. Men vores skepsis blev gjort til skamme på det groveste, jeg har aldrig oplevet en håndværker være så hengiven til sit arbejde og det resultat han leverede alt var til 110 %. Og den høflighed og service er en længe ledt efter egenskab i firmaer idag. Jeg kan kun give mine højeste anbefalinger af den lille maler. Hvis man ikke vælger at få en snak med dem inden man vælger håndværker har man virkelig lavet en fejl. Mine varmeste anbefalinger En meget glad kunde. Allan Knudsen Herning. May 2015
5
1 5
Det var super effektivt og flot arbejde. January 2015
5
1 5
imødekommende og venlig. Interesseret i opgaven June 2014
4
1 5
meget seriøs firma, har dog ikke fået startet projektet til tiden.. September 2013
4
1 5
Det gik ok. Der var lidt maling på vinduerne og lidt dryp rundt omkring, som godt kunne være undgået. July 2013
3
1 5
Den lille maler virker kompetent i hans fremtoning og var hurtig til at afgive tilbud. Tilbudet var godt udspecificeret, så vi ser frem til et veludført stykke arbejde. Opgaven er nu udført til fuld tilfredshed. Det var udvendig maling af et svensk træhus. Jeg kan kun anbefale den lille maler og hans folk. June 2013
4
1 5
Neksøvej 8 7400 Denmark