Kunde billede

Peter Bjalby

Maj 2014

Skiftet ødelagt rude
Jeg fik skiftet en ødelagt rude af "den lille glarmester" og det gik efter planen. Det var let at lave en aftale med Ejner og aftalen blev overholdt til punkt og prikke.
Læs mere  

Kunde billede

Irene Hansen

Maj 2014

Sat ruder i vinduesparti ved terrasse
Vi havde en fin oplevelse med Den Lille Glarmester. Vi fik skiftet nogle ruder i et vinduesparti i vores sommerhus. Det gik helt efter planen og det ser godt ud. Vi vil også benytte firmaet næste gang
Læs mere  

Kunde billede

Mogens Sibast

Maj 2014

Termoruder
Den Lille Glarmester udskiftede nogen ruder i mit hus til termoruder. Det ser rigtig fint ud og det hele blev udført som aftalt. Det var hurtigt og effektivt arbejde.
Læs mere  

Den lille glarmester

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

3 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Peter Bjalby

Maj 2014

5,0/5
Skiftet ødelagt rude
Jeg fik skiftet en ødelagt rude af "den lille glarmester" og det gik e Læs mere  
Kunde billede

Irene Hansen

Maj 2014

5,0/5
Sat ruder i vinduesparti ved terrasse
Vi havde en fin oplevelse med Den Lille Glarmester. Vi fik skiftet nog Læs mere  
Kunde billede

Mogens Sibast

Maj 2014

5,0/5
Termoruder
Den Lille Glarmester udskiftede nogen ruder i mit hus til termoruder. Læs mere  

Den lille glarmester

Den Lille Glarmester
- et lille firma med stor ekspertise

Mit navn er Ejner Olsen, og jeg har arbejdet med glas siden 1980. I 2014 valgte jeg at starte mit eget firma, og siden har jeg udført alle slags glarmesteropgaver for glade kunder på hele Sjælland.

Enkeltmandsvirksomhed
Den Lille Glarmester er en enkeltmandsvirksomhed, hvilket betyder, at jeg hverken bruger penge på et stort værksted, på markedsføringsbudgetter eller på lønninger til ansatte.
I stedet har jeg masser af tid til mine kunder, der kan forvente et veludført stykke håndværk hver eneste gang, de benytter mig.

Typiske forespørgsler
Jeg løser mange forskelligartede opgaver. Måske skal du have et specialdesignet spejl til dit badeværelse, eller måske er der knuste ruder i dit drivhus? Har du et lille billede, du skal have indrammet eller har du et helt hus, hvis vinduer skal skiftes - ja så ringer du bare.

Jeg er først og fremmest glarmester, men jeg udfører også forfaldende arbejde for mine kunder. Skal du have malet vinduesrammen, skal der lægges fliser i dit drivhus eller skal du have sat en gipsvæg op, ja, så hjælper jeg også gerne med det.

Glade kunder
Mine kunder er glade for mit arbejde, og det er deres anbefalinger, jeg lever af. Når nye kunder ringer mig op, så tilbyder jeg altid et uforpligtende besøg, hvor vi sammen kan se på opgavens omfang. Skal jeg kigge forbi dig, så er det bare at gribe røret - jeg glæder mig til at høre fra dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme