Den Grå Gartner

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Den Grå Gartner

Skal du bruge en dygtig anlægsgartner eller brolægger til at udføre de opgaver, du har i din have eller andet udeareal, så er det Den Grå Gartner, du skal have fat i. Vi har varetaget opgaver for kunder i mange år, og det har givet os kompetencer og rutine i mange typer af opgaver, og vi kan derfor effektivt imødekomme vores kunders ønsker og forventninger. Har du en opgave, du søger hjælp til varetagelsen af, så kontakt Den Grå Gartner og lad os høre om den. 

 

Du er i fokus 

Hos Den Grå Gartner er vores kunder altid centrum for vores samarbejde. Vi udfører de opgaver, som du beder os om, og udfører dem efter de ønsker og krav, du måtte have. Vi tilbyder gerne vores professionelle vurdering af opgaven. Hos os kan du altid få de råd og den vejledning, du har brug for, og vi er aldrig mere end et opkald væk, hvis du skulle have spørgsmål til dit projekt. Vi ønsker at have et tæt samarbejde med vores kunder og vil derfor løbende holde dig orienteret omkring projektets fremskridt. 

 

Hos Den Grå Gartner kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten
  • Gartnerrådgivning og beplatning 
  • Grubning, planering og græssåning 
  • Opsætning af hegn
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Snerydning og saltning
  • Træfældning og stubfræsning 

 

Den Grå Gartner er din samarbejdspartner både ved større og mindre projekter. Vi kan hjælpe med alle opgaver i haven, så du kan få mest mulig glæde og gavn af den. Vores mange kompetencer og vores store passion er med til at sikre vores kunder de bedste resultater, som vi tilbyder til gode og konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, helt gratis. 

 

Kontakt Den Grå Gartner og lad os høre om din opgave 

Hvis du har en opgave, du søger hjælp til varetagelsen af, så kan vi hos Den Grå Gartner stå til rådighed for dig. Du skal blot indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt og aftale nærmere omkring dit projekt. 

 

Du finder os i Odder, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Skanderborg, Horsens, Aarhus, Risskov og Viborg - og også gerne hjem til dig. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme