Kunde billede

Macedes

April 2019

Duper godt arbejde
Super godt arbejde Super søde og flinke gutter
Læs mere  

Kunde billede

Bjarne Skaarup

Marts 2019

Havetrappe, fliseterras
Godt udført anlæg af havestentrappe, stenterasse og stenmur. Konkurrrencedygtig pris. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
Læs mere  

Den Blå Viking

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Macedes

April 2019

4,6/5
Duper godt arbejde
Super godt arbejde Læs mere  
Kunde billede

Bjarne Skaarup

Marts 2019

4,7/5
Havetrappe, fliseterras
Godt udført anlæg af havestentrappe, stenterasse og stenmur. Konkurrre Læs mere  
Håndværker billede

Den Blå Viking Marts 2019

Jeg siger mange tak, for din anbefaldning. Husk jeg er ikke længere væk end mobilen, hvis der er mere arbejde der skal u Læs mere  

Den Blå Viking

Skal du bruge professionel assistance til dit næste udendørs projekt, så kontakt Den Blå Viking og lad os høre om, hvilke opgaver du søger løst. Hos Den Blå Viking kan vi løse belægningsopgaver, jord-, beton- og gravearbejde og kloakarbejde.

 

Vi går langt for vores kunders tilfredshed

Hos Den Blå Viking vil du blive mødt af dedikerede fagmænd, der brænder for at udføre dit arbejde i høj kvalitet. Vi har mere end 15 års erfaring med os, og det sætter os i stand til at løse mange typer af opgaver i diverse størrelser. Støder vi på en opgave, vi ikke kender svaret på, giver vi ikke op, vi tager udfordringen op og leverer en løsning, der er mere end tilfredsstillende. Udfordringer er med til at udvikle os og gøre os til endnu bedre fagmænd, hvilket er til vores kunders fordel.  

 

Hos Den Blå Viking hjælper vi med udførelsen af:

  • Belægninger med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Dræn
  • Nedrivning

 

Inden vi begynder på udførelsen af dine projekter, holder vi altid en god samtale med vores kunder. Her taler vi om de behov og ønsker, der er for projekter, og hvilke tanker du har overvejet i forbindelse med en kommende løsning. Når vi ved, hvad du kunne tænke dig, udarbejder vi en plan for det kommende projekt. Vi gennemgår de forskellige muligheder, der er for at løse opgaven, hvilke materialer der skaber de bedste resultater, og hvilke forventninger du har til indfrielsen.

 

Kundernes foretrukne firma

For at blive kundernes foretrukne firma er det vigtigt at levere resultater der giver tilfredse kunder. Vi mener, at de bedste resultater opnås i tæt samarbejde med vores kunder, og derfor er vi gennem hele samarbejdet altid til rådighed for vores kunder. Vi kommer til dig, når du har brug for det og tilpasser os altid dig, så du kan have en god og tryg oplevelse ved at have valgt os som din samarbejdspartner.

 

Vores kompetente fagmænd er fleksible og imødekommende og går altid til arbejdet med et smil og garanterer altid et godt resultat på dine projekter. Selvom vi leverer høj kvalitet, har vi gode og konkurrencedygtige priser. Ønsker du at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på dine opgaver, tilbyder vi også at lave dette, så du kan komme godt i gang med dit projekt.

 

Har du lyst til at blive en del af et godt samarbejde?

Hvis du ønsker at få løst dine projekter nemt og professionelt, så kontakt Den Blå Viking og fortæl os om, hvad vi kan gøre for dig. Du finder os i Bogø, og herfra kører vi til kunder på bl.a. Lolland, Falster, Møn og det sydlige Sjælland.  

For nemt at komme i kontakt med os kan du udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme