Den Bette Vikar

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Den Bette Vikar

Den Bette Vikar

- Hjælper gerne med forfaldne arbejdsopgaver


Den Bette Vikar løser opgaver i hele Nordjylland, når du står og mangler assistance. Her kan jeg hjælpe dig med diverse typer arbejde blandt andet:


- Alt i malerarbejde

- Mindre tømreropgaver

- Fliser

- Belægning


Især belægning af terrasser og indkørsler samt alle opgaver inden for malerfaget er jeg specialiseret i. Her kan jeg tilbyde gode idéer, og sammen kan vi finde frem til en unik løsning for dig. Selvom det arbejde du står med ikke er nævnt ovenfor, skal du ikke tøve med at give mig et opkald, sammen kan vi tale om projektet, og finde ud af om jeg er den rette for dig.


Serviceminded med fokus på det gode produkt

Jeg sætter en stor ære i at lade mine kunder være en del af processen. Hos mig vil du altid blive informeret, og jeg tilstræber naturligvis at leve op til aftalte deadline og pris. Jeg har ligeledes et stort fokus på det håndværk jeg laver, og jeg går meget op i detaljen, således det endelige resultat fremstår i overensstemmelse med dine forventninger.


Tænker du, at jeg er den rette håndværker til at løse dit kommende projekt, kan du altid ringe til mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte proces, idéer og muligheder.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme