Delux Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Delux Byg

Delux Byg

- vi gør dine byggedrømme til virkelighed


Hos Delux Byg leverer vi alt inden for tømrer-, murer- og malerarbejde i en yderst god kvalitet og altid til tiden. Vores ambitionsniveau er højt, hvad end vi udfører totalentrepriser på det helt store byggeprojekt eller maler stuen.


Vi udfører opgaver inden for:


  •  Nybyg
  •  Til- og ombygning
  •  Malerarbejde – inde og ude
  •  Køkken
  •  Badeværelse
  •  Renovationsopgaver 


Delux Byg har eksisteret siden 2015, og vi er i alt 11 medarbejdere med forskellige kompetencer. Vi holder til i Karup og udfører opgaver i hele Jylland, men hvis du har et længerevarende projekt på Fyn eller Sjælland, er vi også friske på at hjælpe. Du kan regne med os, når vi siger, at alt ned til mindste detalje bliver løst til perfektion.


Kunderne kommer i første række

Med mottoet ’når drømmen bliver til virkelighed’ lægger vi stor vægt på at lytte til kundens ønsker og opfylde dem, så godt vi kan. Derfor er vi også altid i en løbende dialog med kunden under hele projektet, så der er mulighed for at ændre undervejs, hvis der skulle komme nye ideer.


Lad os klare det hårde arbejde

Så er du klar til at realisere dine byggedrømme, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi giver dig gerne et godt tilbud på dit projekt og rådgiver dig til den mest optimale løsning.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme