DBVVS APS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

DBVVS APS

Danmarks billigste VVS-artikler online

Hvis du mangler VVS-artikler af høj kvalitet til en lav pris, så har du fundet den rette butik. Vi har specialiseret os i at finde de bedste artikler, og vi kører med prisgaranti, så vi matcher et hvert tilbud, hvis du finder en af vores varer billigere et andet sted.

Vi er specialiserede i varmeanlæg, og vi fører artikler som:

- Brændeovne
- Træpilleovne
- Radiatorer
- Cirkulationspumper
- Ventiler

Grunden til, at vi kan sælge artiklerne så billigt, er, at vi har specialiseret os i handlen, så vi monterer ikke. Vi står selv for importen af varerne, og med 20 års ingeniørerfaring kan vi stå helt inde for de produkter, der finder vej til vores udvalg.

Kunden skal have en god oplevelse
En anden årsag til vores lave priser er, at handlen foregår online. Det betyder dog ikke, at du er på usikker grund, når du handler hos os. Vores dygtige medarbejdere er nemlig klar til at give råd og vejledning både på telefon og mail, og vi kan også sælge til jeres foretrukne håndværkere, hvis I vil have et samlet tilbud.

Kort og godt har vi høje standarder, som går hånd i hånd med lave priser, og vi leverer til hele Danmark.

Hurtig levering fra dag til dag i hele Danmark 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme