D.A.S. TEAM APS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

D.A.S. TEAM APS

Hos D.A.S. TEAM ApS er vi 11 håndværkere til at varetage dine byggeopgaver. Vi er en blanding af murere, tømrere og  malere, der til sammen udgør den bedste kombination inden for håndværk. Vores alsidige kompetencer gør, at vi kan tilbyde vores kunder totalentrepriser, hvor du som kunde får den komplette løsning.

 

Hvorfor D.A.S. TEAM ApS

Når du vælger os til at varetage dine projekter, skal du ikke ikke holde styr på 20 forskellige fagmænd, der ikke får talt ordenligt sammen - vi kan sørger nemlig for alle faggrupper. Det giver dig som kunde en tryghed for, at alt bliver lavet i den rigtige rækkefølge, og at håndværkerne altid kommer på det tidspunkt, der er behov for dem. Du får dit resultat leveret til aftalt tid og selvfølgelig også til den aftalte pris. Det sparer dig i sidste ende for både tid og penge, så du hurtigere kan komme af med os igen.

 

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Malerarbejde indendørs og udendørs
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Tømrerarbejde indendørs og udendørs 
  • Tilbygning, ombygninger, udesturer og nybyg
  • Facaderenovering
  • Efterisolering
  • Montering af døre, vinduer og køkkener
  • Badeværelser

 

Vi sikrer altid, at vores håndværk bliver leveret pænt og ordenligt ned til mindste detalje. Vi går aldrig på kompromis med vores arbejde og leverer altid et flot resultat, som vi garanterer, du bliver glad for.

 

D.A.S. TEAM ApS - Din samarbejdspartner

Hvis du vil vide mere om vores services, og hvad et samarbejde med os kan gøre for dig, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er placeret i Hedehusene, og her står vi klar til at rykke ud og hjælpe dig med dine projekter. Vi giver alle vores kunder et uforpligtende tilbud med kvalitetsgaranti, som bygger på tradition, håndværk og perfektion. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme