Dansk Maleteknik ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dansk Maleteknik ApS

Dansk Malerteknik ApS er din samarbejdspartner, hvis du ønsker at få de bedste resultater ved dine maleropgaver. Vi er en virksomhed, der går højt op i at levere kvalitetsløsninger, der opfylder vores kunders behov, og derfor er du som kunde det vigtigste i vores samarbejde. Vi starter derfor altid med at lytte til dine ønsker og krav.

 

Vi værdsætter vores kunder

Vores fagligt stærke malere brænder alle for at hjælpe vores kunder på bedst mulig vis. Vi mener, at en utilfreds kunde er én for mange, og derfor afslutter vi aldrig et projekt, før du fortæller os, at du er glad for resultatet i din bolig. På den måde er vi sikre på, vi har glade og tilfredse kunder, og vores kunder er sikret et godt og holdbart resultat. Med mere end 10 års erfaring inden for malerfaget har vi opbygget mange kompetencer, og vi er derfor sikre på, vi kan finde en løsning på dit malerprojekt.

 

Hos Dansk Malerteknik ApS kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Sprøjtelakering
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Maling af døre og vinduer
  • Maling af gulve og lofter
  • Maling af vægge og karme
  • Maling af facader
  • Maling af fraflytningslejligheder
  • Maling af nybyg
  • Malerbutik i Løgumkloster

 

Vi har et stort kendskab til alle de produkter, vi anvender i forbindelse med vores malerprojekter. Vi kan derfor hjælpe dig godt på vej, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med valg af materialer til din opgave. Kunne du tænke dig at få en uforpligtende dialog omkring dit projekt, så står vores kompetente fagmænd altid til rådighed for dette. Vi er p.t. 8 fastansatte malere, og vi kan derfor stå til rådighed ved både små og store projekter.

 

En fagmand du kan stole på

Har du lyst til at vide mere om de services, vi tilbyder, har du spørgsmål, eller ønsker du at komme i gang med udførelsen af dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar.

 

Du finder Dansk Malerteknik ApS i Løgumkloster, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Tønder, Toftlund, Aabenraa, Kolding og Gram.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme