Dano Gulvservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dano Gulvservice

Har du brug en effektiv, god og billig malermester - så kontakt Dano Gulvafslibning. Vi har mere end 10 års erfaring inden for renovering af private boliger og erhvervsejendomme.

 

Vi kan hjælpe med:

 

  • Alt inden for malerarbejde inde og ude
  • Fototapet og mønstret tapet
  • Sprøjtelakering
  • Gulvafslibning
  • Gulvbehandling

 

Med vores lange erfaring tilbyder vi selvfølgelig også at dele ud af vores faglige viden. Så hvis du har spørgsmål til nogle af vores services eller ønsker vejledning omkring valg af farveblandinger og materialer, står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig der.

 

Vi står altid til rådighed for vores kunder, så de kan få et resultat, de bliver tilfredse med.

 

Dano Gulvafslibning kan hjælpe alle

Hvad enten du kontakter os som privatperson, virksomhed, boligforening eller offentlig institution, så kan Dano Gulvafslibning hjælpe. Vores mange år i branchen har gjort os rutinerede i mange typer af opgaver, og vi kan helt sikkert også løse dine. Prisen på opgaven afhænger af opgavens omfang, men vi har gode og konkurrencedygtige priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.    

 

Hvor kan du finde os?

Dano Gulvafslibning har adresse i Smørum, hvorfra vi kører ud til kunder i Københavnsområdet og resten af Sjælland. Hvis du har lyst til at få et uforpligtende tilbud på dine projekter, så kontakt Dano Gulvafslibning allerede i dag.

 

Vi er din professionelle maler!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme