Dannebrog Gruppen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dannebrog Gruppen

Roed Byg er din lokale tømrer i Odense C, der kan hjælpe dig med varetagelsen af dine boligprojekter. Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor tilbyde løsninger i høj kvalitet, som er holdbare og med flotte detaljer. Har du et projekt, du søger en kompetent samarbejdspartner til at udføre, så kontakt Roed Byg og lad os hjælpe dig godt på vej. 

 

Vi lægger vægt på en god dialog 

Når du samarbejder med Roed Byg, vil du blive mødt af dygtige fagmænd, der ønsker at indgå i et godt og tæt samarbejde med hver enkelt kunde. Det gør vi, fordi vi ved, at ikke to kunder eller to opgaver er ens, og for at imødekomme vores kunders ønsker og krav er det vigtigt at sætte sig grundigt ind i opgaven. Vi lytter derfor til de tanker, du har omkring resultatet i din bolig, og rådgiver dig gerne om, hvordan vi bedst komme dertil. Vi har stort kendskab til materialer, metoder og teknikker og kan derfor vejlede dig frem til det resultat, du søger.

 

Hos Roed Byg kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Montering af døre og vinduer 
  • Køkkenmontage
  • Gulvlægning
  • Snedkeropgaver 
  • Taglægning, tagkviste og tagrender 
  • Nybyggeri 
  • Tilbygninger og udestuer 
  • Sommerhuse
  • Garager og carporte
  • Træterrasser 

 

Vi kan hjælpe ved både mindre fagentrepriser og større totalentrepriser og udfører altid vores arbejde korrekt og i den bedste kvalitet. Vores løsninger tilbydes til konkurrencedygtige priser uanset størrelsen på opgaven. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave, udarbejder vi også gerne et sådant til dig, helt gratis. 

 

Vi kan hjælpe alle

Hvis du ønsker at samarbejde med Roed Byg omkring udførelsen af dine byggeprojekter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du behøver blot at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder Roed Byg i Odense, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Middelfart, Assens, Nyborg og Bogense. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme