Kunde billede

Karsten Lund

August 2019

Veludført arbejde
Da jeg opdagede et utæt vandrør en fredag morgen, så ringede jeg til Dan Hansen VVS. ½ time efter kom Dan Hansen og så på røret. Han sendte en medarbejder ud til os mandag morgen, og vi fik skiftet d
Læs mere  

Dan Hansen Vvs ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Karsten Lund

August 2019

5,0/5
Veludført arbejde
Da jeg opdagede et utæt vandrør en fredag morgen, så ringede jeg til D Læs mere  

Dan Hansen Vvs ApS

Vi er et kvalitetsbevidst VVS-firma, der med vores høje serviceniveau leverer løsninger, der er til glæde for vores kunder. Vi leverer altid vores kvalitetsarbejde til aftalt tid, hurtigt og effektivt og selvfølgelig til den rette pris. Har du brug for en autoriseret VVS-mand, så kontakt Dan Hansen Vvs ApS og lad os hjælpe med udførelsen af dine opgaver.

 

Dialogen er altafgørende

For at kunne tilbyde den rette løsning til vores kunder er det vigtigt at vi finder ud af, hvad vores kunders ønsker og behov består af. Vi tager derfor altid en indledende dialog, hvor vi foretager en grundig gennemgang af vores kunders projekter. Vi tilbyder selvfølgelig råd og vejledning til, hvordan vores kunder kan komme bedst muligt i mål med projektet både med hensyn til udførelsesmetoder og valg af produkter. Det er vigtigt for os at give vores kunder den bedste løsning, som er holdbar, så vores kunder kan få mest muligt ud af vores besøg. Vi tager selvfølgelig højde for dit budget, og hvis du foretrækker specifikke materialer.

 

Hos Dan Hansen Vvs ApS kan du få hjælp udførelsen af:

  • Altan og balkon
  • Blikarbejde
  • Faldstammer
  • Jordvarme
  • Solvarme
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Toilet
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg

 

Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, du er derfor altid garanteret et godt resultat, når du vælger Dan Hansen Vvs til at varetage opgaven. Vi overholder altid alle indgåede aftaler, hvad enten der er tale om budget, mødetider eller datoen for, hvornår projektet står færdigt. Vi mener nemlig, at tillid til fagmanden er altafgørende for, at kunden føler sig tryg i samarbejdet.

 

Søger du kompetente fagmænd til udførelsen af dine VVS-opgaver?

Har du brug for dygtige fagmænd til at ordne dine projekter, så tøv ikke med at tage kontakt til Dan Hansen Vvs ApS. Du finder os i Trustrup, og herfra kører vi til kunder i lokalrområdet, men også Randers, Aarhus og resten af Midtjylland. Står du med et konkret projekt, du søger et gratis og uforpligtende tilbud på, tilbyder vi også alle vores kunder at sammensætte et godt tilbud med konkurrencedygtige priser. Udfyld blot kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme