Damgaards Vikar/Haveservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Damgaards Vikar/Haveservice

Trænger din have til at blive forkælet, så kontakt Damgaard Vikar/Haveservice og lad os hjælpe med at gøre din have flot og indbydende. Vores arbejdsopgaver og kompetencer spænder bredt, så uanset hvilken opgave du måtte stå over for, er vi sikre på, vi kan finde en løsning på dit projekt.

 

Vores kunder ønsker er det vi udfører

Når du beder Damgaard Vikar/Haveservice om at varetage dine opgaver, vil du blive mødt af professionelle fagfolk, der er dedikerede til at give hver eneste kunde det bedste resultat og den bedste service. Vi lytter altid til vores kunders ønsker for projektet, og sammen finder vi frem til den løsning, der opfylder de krav og behov, der er. Vi står til rådighed for vores kunder fra første kontakt, og til vores kunder er tilfredse med det resultat, vi har leveret, det mener vi skaber det bedste samarbejde og resultat for vores kunder.

 

Hos Damgaard Vikar/Haveservice kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Gartneropgaver og beplantning
  • Grubning, planering og græssåning
  • Rullegræs
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning
  • Hækklipning
  • Vedligeholdelse af have

 

Hvad enten du står over for et større eller et mindre projekt, så er Damgaard Vikar/Haveservice din kompetente samarbejdspartner. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og udfører altid arbejde i den højeste kvalitet. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så udarbejder vores dygtige fagmænd et sådant til dig.

 

Har du lyst til at samarbejde med Damgaard Vikar/Haveservice om dit projekt?

Hvis du har projektet, så har vi kompetencerne til at udføre det. Det eneste, du skal gøre for nemt og hurtigt at komme i kontakt med os, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din forespørgsel.

 

Du finder Damgaard Vikar/Haveservice i Sæby, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Frederikshavn, Aalborg og Hjørring.

 

Vi ser frem til at høre om dit haveprojekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme