Dam Arkitekter

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Dam Arkitekter

Hos Dam Arkitekter søger vi at imødekomme vores kunders ønsker og behov og give dem muligheden for at få udført deres arkitekttegnede drømmebolig. Vi arbejder ud fra en jordnær tilgang, hvor vi implementerer innovative og unikke løsninger, så vores kunder kan få det resultat, de har drømt om.

 

Vi tegner vores kunder ønsker

Hos Dam Arkitekter besidder vi mange kompetencer, der gør det muligt for vores kunder at få opfyldt de ønsker og krav, de måtte have til deres nye bolig. Det er derfor altafgørende for projektets resultat, at vi har en god dialog med vores kunder. Vi lytter altid til de overvejelser, tanker og ideer, vores kunder har, og får dem indbygget i deres projekt. Med mange års erfaring i branchen har vi været med til at udføre mange typer af løsninger og kan derfor også stå til rådighed med kreative løsningsforslag, der giver boligen et personligt præg.

 

Hos Dam Arkitekter kan du bl.a. få hjælp til varetagelsen af:

  • Arkitektrådgivning
  • Skitseprojekt
  • 3D tegninger
  • Plantegning
  • Snittegning
  • Landskabsplan

 

Med et skitseprojekt fra Dam Arkitekter får du et bredt overblik over dit byggeprojekt. Med vores 3D visualisering gør vi det muligt for dig at se byggeriet inden opførelsen, hvilket giver vores kunder en ekstra tryghed for, at alle detaljerne er, som de skal være, inden byggeriet sættes i gang.

 

Vil du samarbejde med en arkitekt, der har øje for detaljerne?

Hos Dam Arkitekter ved vi, at den store forskel kan ligge i de mindste detaljer, og derfor er der intet, der bliver overladt til tilfældighederne hos os. Vi tager højde for alt fra husets placering på grunden til lysindfald og valg af materialer, så du kan få et resultat, der lever op til dine forventninger.

 

Ønsker du nemt og hurtigt at komme i gang med din drømmebolig, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde de få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Du finder Dam Arkitekter i Valby, og herfra kører vi til kunder i København, Taastrup, Glostrup og Herlev.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme