Kunde billede

Betina Kallehauge

Juni 2019

Trappe fra altan til have
I samråd med nabo ønskede vi etablering af fælles trappe fra mellemrum mellem vores tilstødende altaner og ned til, for ejendommen, stor fælles baghave. Allerede ved inspicering og planlægnin
Læs mere  

Dalgaard Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Betina Kallehauge

Juni 2019

5,0/5
Trappe fra altan til have
I samråd med nabo ønskede vi etablering af fælles trappe fra mellemrum Læs mere  

Dalgaard Byg

Vil du have en tryg og sikker oplevelse ved dit byggeprojekt, så skal du vælge Dalgaard Byg som din samarbejdspartner. Med mere end 30 års erfaring i branchen er jeg, Jørgen Dalgaard, mere end rutineret i branchen, og det gør mig til et godt og sikkert valg til udførelsen af dit byggeprojekt.  


 

Glade og tilfredse kunder

Det vigtigste for mig, når jeg indgår et samarbejde med en kunde, er, at du i sidste ende er glad og tilfreds med resultatet. Jeg går meget op i mit arbejde og i at udføre arbejdet korrekt, så mit firma og mit navn bliver forbundet med noget positivt. Jeg går derfor gerne ekstra langt for at opnå din tillid og tilfredshed.

 

Når vi har indgået et samarbejde, kan du være sikker på, at jeg overholder min del af aftalen. Jeg er mødestabil, holder mig inden for budgettet og afleverer selvfølgelig et færdigt projekt til den aftalte tid.

 

Du vil af mig altid kunne forvente råd og vejledning omkring udførelsen og materialer, så du på baggrund af min ekspertise kan træffe de valg, der i sidste ende giver dig det bedste og mest tilfredsstillende resultat.

 

Du kan lade Dalgaard Byg stå for:

  • Facaderenoveringer
  • Isolering
  • Taglægning
  • Garager og carporte
  • Gulvlægning
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Tilbygning, udestuer, første sale og nybyg

 

Når du beder os om at varetage dine opgaver, er du altid sikker på et godt resultat. Jeg er nemlig medlem af Dansk Byggeri, der dækker kunder gennem Byg Garanti. Garantien sikrer kunder udbedringer af fejl og mangler som er foretaget ved byggeriet. Jeg sørger selvfølgelig for at udføre arbejdet korrekt første gang, men stiller med glæde den ekstra sikkerhed til rådighed for mine kunder.


 

Kontakt Dalgaard Byg og lad os høre mere om dine byggeprojekter

Skal jeg være din kommende samarbejdspartner, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Udfyld blot kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage så hurtigt jeg kan. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, tilbyder jeg selvfølgelig også mine kunder dette.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme