Kunde billede

Freddy Lindahl

September 2016

nyt fyr
Efter forsikringsskade, som I også udbedrede til stor tilfredshed for os, anbefalede I udskiftning af vores gasfyr. Al kommunikation, arbejde og igangsætning er udført med et stort engagement og rigti
Læs mere  

Dahls VVS & Ventilation A/S

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Freddy Lindahl

September 2016

5,0/5
nyt fyr
Efter forsikringsskade, som I også udbedrede til stor tilfredshed for Læs mere  

Dahls VVS & Ventilation A/S

Dahls VVS & Ventilation A/S
- flinke montører, der klarer små, store og akutte opgaver

Er røret sprunget læk, eller skal du have lagt et naturskiffertag, så er det os hos Dahls VVS & Ventilation A/S, du skal have fat på. Vi løser nemlig små som store opgaver inden for rør- og blikkenslagerarbejde, vi er eksperter i at lægge skiffer- og eternittag, og så står vi der også, hvis det brænder på, og en akut skade skal stoppes.

Vores 14 mand store sjak løser opgaver i alt inden for:
- vvs-arbejde
- blikkenslagerarbejde, herunder zink-tagrender og inddækning
- ventilationsanlæg, både installation i nybyg og reparation
- forsikringsskader

Vores firma har eksisteret i rundt regnet 30 år, og vi gør en dyd ud af at give vores kunder en super service. Det vigtigste er dialogen, hvor vi søger for, at du er velinformeret hele vejen i processen, uanset om vi skal skifte dine tagrender eller stå for en større rørinstallation i en ejendom. Vores trofaste kunder roser os for at være hurtige til at rykke ud ved akutte skader, og at vi håndterer hele forløbet professionelt. Derudover hører vi tit, at det er nogle flinke montører, vi har i teamet.


Kører for Tryg
Vi har altid en åben telefonlinje, hvis der skulle opstå en akut situation, hvor du har brug for vores assistance. I en årrække har vi kørt fast som Tryg Bygningshåndværker, hvor vi står for at formidle kontakten mellem forsikringsselskabet og kunden, og vi holder gerne trådene ved en større entreprise, hvis der skal flere faggrupper til at udbedre skaden.

Kører gerne langt for den rigtige opgave
Med udgangspunkt i Næstved dækker vi det meste af Sjælland. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme