Kunde billede

Nicki wickelgren

Oktober 2019

Useriøse
Havde aftale idag 18-10-19 over SMS ! Det kendt han ikke noget til, eneste jeg fik afvide var af jeg var et fjols, kan ikke anbefalede useriøse plattenslager
Læs mere  

D2 Multiservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Nicki wickelgren

Oktober 2019

1,1/5
Useriøse
Havde aftale idag 18-10-19 over SMS ! Det kendt han ikke noget til, en Læs mere  

D2 Multiservice

Hos D2 Multiservice står vi klar til at hjælpe dig frem til flotte resultater på din boligs overflader. Vi har 7 års erfaring med os, der har været med til at give os den viden og ekspertise, der skal til for at imødekomme vores kunders behov, og derfor er vi sikre på vi kan finde en løsning uanset hvilken opgave som du måtte have. Har du lyst til at få professionelle resultater udført i dit hjem, så kontakt D2 Multiservice allerede i dag.  

 

Hvad skal du have malet?

Skal du bruge en dygtig maler til at varetage dine maleropgaver, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi har stor erfaring inden for maling af både vægge, lofte, gulve, døre, karme og lister, og derfor er der ingen opgave, der er for stor eller for lille til, at vi kan løse den. Vi bestræber os på at levere de bedste resultater til vores kunder ved hvert eneste samarbejde, og derfor vil du altid blive mødt af hårdtarbejdende fagmænd, der går langt for at indfri de forventninger, vores kunder måtte have.

 

Hos D2 Multiservice kan vi bl.a. varetage:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Sprøjtelakering
  • Indendørs malerarbejde
  • Udendørs malerarbejde
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger

 

Vores kompetente fagmænd står altid klar til at indgå i en faglig dialog omkring de opgaver, du måtte have. Står du med en konkret opgave, du søger et gratis og uforpligtende tilbud på, så står vi selvfølgelig også klar til at udarbejde et sådant til dig, så du kan komme nemt i gang med dit projekt.

 

D2 Multiservice - Din lokale fagmand i Ballerup!

Har du lyst til at høre mere om de løsninger, vi tilbyder, har du spørgsmål eller ønsker du at komme i gang med udførelsen af dit malerprojekt, så kontakt D2 Multiservice allerede i dag. Udfyld blot få informationer i vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med svar.

 

D2 Multiservice har adresse i Ballerup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. København, Taastrup og Greve, men kører også gerne længere, hvis vores kunder har brug for det.


 

Vi hos D2 Multiservice glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme