D. E. VVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

D. E. VVS

På Frederiksberg finder du D.E. VVS, der siden 2014 har hjulpet kunder med at få udført deres boligprojekter. Vi står til rådighed for kunder, der søger en autoriseret VVS-installatør, men tilbyder også totalløsninger, hvor flere faggrupper er påkrævet. Så står du overfor et større eller mindre projekt i din bolig, så kan vi hos D.E. VVS altid være behjælpelige.

 

Vi gør det nemt for vores kunder

Når du beder D.E. VVS om at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at du er i fokus gennem hele projektet. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor sikrer vi os altid, at du er tryg ved at have os til at varetage dine opgaver.

 

Det starter allerede i den indledende fase, hvor vi laver en grundig gennemgang af dine opgaver. Her finder vi ud af, hvilke ønsker og behov du har, og vi fortæller, hvilke mulige løsninger du har, for at opnå det ønskede resultat. Vi står gennem hele projektet til rådighed for vores kunder, hvis der skulle dukke spørgsmål op, eller du ønsker, vi skal foretage ændringer i den oprindelige plan.

 

Hos D.E. VVS kan du blandt andet få hjælp til udførelsen af:

  • Bad og toilet
  • Blikarbejde
  • Faldstammer
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Olietank - udskiftning, sløjfning og opgravning
  • Solvarme
  • Brændeovnsmontage

 

Med mere end 20 års erfaring bag os har vi opbygget mange kompetencer inden for vores fag, og det har gjort os i stand til at løse en bred vifte af opgaver for vores kunder. Vi er løsningsorienterede og ser altid muligheder, hvor andre ser forhindringer. Vi er ikke bange for at tage en udfordring op, da det blot er med til at udvikle os og gøre os til endnu bedre fagmænd.

 

Står du med et projekt, du søger hjælp til?

Går du og drømmer om at få dine boligprojekter løst, så kontakt D.E. VVS og lad os stå for udførelsen heraf. Fra vores firmaadresse på Frederiksberg kører vi til kunder i hele Storkøbenhavn og også gerne lidt længere, når vores kunder har brug for os.

 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi hos D.E. VVS glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme