CTS Fuge ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

CTS Fuge ApS

CTS Fuge ApS

- Din hjælp til fuge- og tømrerarbejde


Står du og mangler hjælp med en opgave inden for fugning og tømrerarbejde? Så kan du trygt kontakte CTS Fuge for at få kyndig og professionel arbejdskraft til at løse dine problemstillinger. Vi er altid beredt og klar til udøve vores service.


Vi kan blandt andet være behjælpelige med:  • Fugeteknikeropgaver
  • Fugning 
  • Vådrum


Hos CTS Fuge varetager vi alle jobs, store såvel som små. Er du i tvivl om vores kompetencer matcher dit behov, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak, så vi i fællesskab kan finde ud af, om vi er det rette valg for dig. Vi holder primært til i København, men kører også gerne efter gode projekter på hele Sjælland.


Kunden i centrum

Vores firma blev grundlagt i 2018 og består af tre mand, herunder en fugespecialist og to tømrer. Lige siden opstarten har det været essentielt for os at tilfredsstille kundens behov, og derfor indgår vi også altid i et tæt samarbejde med kunden gennem hele forløbet for at sikre, at alle parters forventninger bliver indfriet. Vi elsker vores fag og gør en stor dyd ud af at sørge for, at alle givne aftaler og ønsker overholdes til fulde.


Har du behov for assistance, er du altid mere end velkommen til at give os kald.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme