Kunde billede

Charlotte

August 2019

Nyt el
Vi fik fremsendt et tilbud på at få lavet al el, hvilket vi takkede ja til. Han udeblev for en lang række aftaler, og da jobbet endelig var færdigt fik vi en ny faktura som overskred vores aftalte pri
Læs mere  

CSK EL-Entreprise

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Charlotte

August 2019

0,8/5
Nyt el
Vi fik fremsendt et tilbud på at få lavet al el, hvilket vi takkede ja Læs mere  
Håndværker billede

CSK EL-Entreprise August 2019

Kære Charlotte Læs mere  

CSK EL-Entreprise

Høj kvalitet, gode priser og en imødekommende fagmand er, hvad der er kendetegnende for CSK EL-Entreprise. Her får du en autoriseret elinstallatør med knap 10 års erfaring med sig og dermed muligheden for at imødekomme de ønsker og behov, du måtte have. Jeg går ind for at have et tæt samarbejde med mine kunder, hvor en løbende kommunikation er altafgørende.

 

Hos CSK EL-Entreprise skal det være nemt at være kunde

Når du indgår et samarbejde med CSK EL-Entreprise, er du som kunde centrum for samarbejdet. Jeg lytter altid til de overvejeler og forventninger, du har, og ud fra dette skaber vi en plan for, hvordan projektet skal løses. Jeg står altid til rådighed med vejledning omkring de forskellige løsningsmuligheder, der er, så du kan få den løsning, du vil sætte mest pris på.

 

Som en ekstra sikkerhed har vi valgt at melde os ind i Tekniq, der med deres garantiordning dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Jeg udfører selvfølgelig mit arbejde til perfektion, så det ikke bliver nødvendigt at benytte ordningen, men jeg er glad for at give kunderne denne ekstra tryghed.

 

Hos CSK EL-Entreprise kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Data + TV
  • Eltjek og eftersyn
  • Tilslutning af solcellepaneler
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg

 

Hos CSK EL-Entreprise er kundernes tillid til mig som deres fagmand helt afgørende. Det er derfor vigtigt for mig, at vi fra starten får opbygget et tæt samarbejde først og fremmest gennem en tæt dialog. Det begynder allerede i den indledende fase, hvor jeg taler med mine kunder om de ønsker og behov, de måtte have. Jeg tilbyder også gerne at give mit bud på en løsning, så kunderne har min ekspertise at træffe deres beslutning ud fra.

 

Lyder CSK EL-Entreprise som firmaet for dig?

Hvis du vil have besøg af CSK EL-Entreprise til udførelsen af dine elopgaver, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg står klar på firmaadressen i Ugerløse til at rykke ud, når du har brug for det. Herfra kører jeg til kunder i bl.a. Holbæk, Sorø, Ringsted og Tølløse.

 

Hvis du nemt vil i kontakt med mig, så udfyld kontaktformularen her på siden, så vil jeg vende tilbage, så hurtigt, jeg kan, med svar på din henvendelse.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme