Crilles Bülow Christensen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Crilles Bülow Christensen

Få kvalitetsløsninger i dit hjem med en tømrerløsning fra Crilles Bülow Christensen. Vi er dit lokale tømrerfirma i København S, som kan hjælpe dig med udførelsen af mange typer boligprojekter i alle størrelser. Vi har fokus på den gode kundeservice, så vores kunder altid føler, de er i trygge hænder gennem hele vores samarbejde.

 

Få god vejledning omkring dit projekt

Hos Crilles Bülow Christensen har vi næsten 10 års erfaring inden for tømrerfaget. Vi er derfor godt rutineret i de fleste opgaver og er sikre på, vi også kan finde en løsning på dit projekt. Vi holder os løbende opdateret på nye materialer og teknikker i branchen, så vi altid kan imødekomme vores kunders ønsker og behov. Har du brug for en professionel vurdering af dit byggeprojekt, så står vi altid til rådighed for en god faglig snak, så du kan få den løsning, der bedst opfylder dine krav.

 

Hos Crilles Bülow Christensen kan du få hjælp til:

  • Renovering og montering af døre og vinduer
  • Isolering med batts
  • Taglægning og tagrender
  • Køkkenmontage
  • Trappemontage
  • Legepladser
  • Gulvlægning og reparation af trægulve

 

Uanset størrelsen på dit projekt så tilbyder vi hos Crilles Bülow Christensen fornuftige og konkurrencedygtige priser. Det gør vi samtidig med, at kvaliteten på det udførte arbejde er den bedste. Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på dit boligprojekt, udarbejder vi også gerne det til dig, så du nemt kan komme i gang med udførelsen af dit projekt.

 

Kontakt Crilles Bülow Christensen allerede i dag

Kunne du tænke dig at komme i gang med at renovere din bolig, så kontakt Crilles Bülow Christensen og lad os stå for varetagelsen. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Du finder os i København S, og herfra kører vi til kunder på hele Amager, i Valby, Rødovre og Gentofte og selvfølgelig også resten af Hovedstaden.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme