CPH Multiservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


CPH Multiservice

CPH Multiservice i Herlev er din kvalitetsbevidste maler, der tilbyder løsninger inden for bl.a. gulvbehandling, malerarbejder, tapetsering og rengøring. For os er vores kunders tilfreds det mest afgørende for et vellykket samarbejde, og derfor sætter vi altid vores kunder i centrum. Det betyder, vi først og fremmest lytter til de tanker, krav og forventninger, der er til det endelige resultat, så vi på bedst mulig vis kan rådgive vores kunder frem til resultatet. 

 

Tryg og sikker oplevelse

Hos CPH Multiservice ved, vi hvor vigtigt det er, at kunderne føler sig trygge ved deres fagmand. Vi sætter derfor altid god tid af allerede i den indledende fase for at lære dig og dit projekt at kende. Vi overholder alle indgåede aftaler, og du kan derfor stole på, at vi møder til tiden, overholder vores deadlines og selvfølgelig også dit budget. Vi er aldrig langt væk, når du har spørgsmål vedrørende dit projekt, og du kan forvente en professionel vurdering fra vores side.    

 

Hos CPH Multiservice kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
  • Maling af døre og vinduer 
  • Maling af vægge og karme
  • Maling af lofter og gulve
  • Maling af facader
  • Maling af fraflytningslejligheder
  • Pudsning af vinduer

 

Vores dygtige fagmænd har også mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, og vi tilbyder derfor også en grundig og effektiv rengøring med flotte resultater. Har du et projekt, du søger et godt tilbud på udførelsen af, så står vi også gerne til rådighed med at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, helt gratis.

 

Mere end 25 års erfaring 

Med mere end 25 år i branchen er vi hos CPH Multiservice et godt og sikkert valg, når du søger hjælp til dine projekter. For at komme i kontakt med os nemt og hurtigt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder CPH Multiservice i Herlev, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Rødovre, Hvidovre, Valby, Taastrup og resten af Storkøbenhavn.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme