Costan Arkitekttegnestue I/S

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Costan Arkitekttegnestue I/S

Hos Costan Arkitekttegnestue har vi siden 2012 hjulpet kunder med at imødekomme deres behov. Vi hjælper kunder med at skabe dynamiske og innovative løsninger, der er til glæde og gavn for vores kunder. Vi bestræber os på at skabe velovervejede og funktionelle bygninger, der lever op til indretningsmæssige ønsker og de behov, vores kunder måtte have.

 

Dine behov er i fokus

Når du beder Costan Arkitekttegnestue om at varetage dine opgaver, kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Vi mener, at de bedste resultater bliver skabt i et tæt samarbejde, og derfor vil du altid blive mødt af fagligt stærke medarbejdere, der lytter til dine ønsker og behov. Vi ved, hvor store beslutninger du skal træffe, og derfor stiller vi altid vores store ekspertise til rådighed, så du på baggrund af vores råd og vejledning kan træffe de beslutninger, der imødekommer dine behov bedst.

 

Hos Costan Arkitekttegnestue kan du få hjælp til:

  • Renovering
  • Ombygning
  • Nybyg
  • Tilbygninger og udestuer

 

Når du vælger os til at varetage opgaven, vil vi tage højde for funktionalitet og æstetik og selvfølgelig tilpasser vi projektet efter din økonomi. Vi ønsker at tilbyde vores kunder en bygning med karakter, i den bedste kvalitet, og som skaber glæde for vores kunder.

 

Kontakt os allerede i dag

Costan Arkitekttegnestue ejes af George Costan, som har mere end 50 års erfaring inden for branchen. Hvis du går med drømmen om at få en dygtig arkitekt til at tegne din drømmebolig eller en udvidelse til din nuværende, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder os i Holstebro, og herfra hjælper vi kunder i både Midt- og Nordjylland.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme