Copenhagen Ventilation Group

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Copenhagen Ventilation Group

CVG-ventilation

- Godt håndværk, tilfredse kunder og klar kommunikation


Hos CVG-ventilation eller Copenhagen Ventilation Group er vi et full-service ventilationsfirma, der har følgende hovedmål: Godt håndværk, tilfredse kunder og klar kommunikation. Vi har en bred vifte af erfarne medarbejdere, der altid er klar til at hjælpe vores kunder med de fleste former for ventilationsarbejde.


Vores ydelser inkluderer:


  • Bestilling af materialer
  • Opbygning- og nedrivning af ventilation

Vi samarbejder også med andre firmaer, som blandt andet tager sig af isolering og indregulering, så vi sikrer, at jeres behov bliver løst tilfredsstillende. Om halvandet års tid, i 2019, er vi også autoriserede til VVS-arbejde, som er en service, vi ser frem til at kunne tilbyde jer. Vi kører på hele Sjælland, så I er altid meget velkommen til at ringe til os for at se, om vi kan løse jeres problemstillinger.


Kunderne i fokus

CVG-ventilation blev grundlagt den 25. maj i 2017 af Martin Lund og består i dag af 12 medarbejdere foruden de to ejere. Firmaet er medlem af Dansk Metal og underlagt industriens overenskomst. Det er vigtigt for os at skabe en stærk virksomhed, så vi kan imødekomme vores kunders behov på bedste vis. Kunderne er altid i fokus hos os, og vi sørger for at udføre jeres specifikke opgave til perfektion og inden for en acceptabel tidsramme.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme