Constructa A/S - Rådgivende ingeniører og arkitekter

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Constructa A/S - Rådgivende ingeniører og arkitekter


Hos Constructa A/S har vi siden 2003 hjulpet og rådgivet vores kunder med alt inden for arkitekt- og ingeniørfaget. Vores virksomhed har mere end 80 medarbejdere, der er godt klædt på til at hjælpe med deres viden og praktiske erfaring.


Med så mange kompetente medarbejdere er vores faglighed bred, og vi kan derfor være behjælpelige fra start til slut med dit byggeri. Vi garanterer, at vi altid kan finde en løsning, der både har økonomi, holdbarhed og visionen for byggeriet indregnet. Vi kan hjælpe med både nybyg og allerede eksisterende bygninger, der skal renoveres eller udbygges.  Med fra start- til slutfasen

I et samarbejde med Constructa A/S er vi med fra starten. Vi værdsætter grundighed allerede i idefasen, så alle ideer, ønsker og behov bliver vendt, inden byggeriet påbegyndes. På denne måde sikrer vi, at vi har det fælles mål for øje.


Vi kan hjælpe med:

  • Arkitektrådgivning til skitseforslag, myndighedsprojekt og projektering af bygninger, til- og ombygninger for både private og virksomheder
  • Rådgivning og udarbejdelse af lokalplaner
  • Ingeniørrådgivning indenfor konstruktion og statik
  • Ingeniørrådgivning om energi og indeklima
  • Ingeniørrådgivning om vej, anlæg og kloak
  • Lovliggørelse
  • Tilsyn og bygningsvurdering
  • Programmering og ideer
  • Byggeri

Vores mål er at sikre, at fremtidens byggerier opfylder alle krav til funktionalitet og samtidig har et flot arkitektonisk præg, der er en fryd for øjet. Vi afdækker behov og løsninger for byggeriets parter og ved hvor vigtigt det er, at alt kører på skinner. Derfor tilbyder vi at indhente svar på dine byggetekniske spørgsmål på blot få minutter.


Har du brug for kompetent samarbejdspartner?

Hvis du har brug for byggerådgivning til dit næste projekt - så kontakt Constructa A/S. Vores mål er at holde dig i hånden hele vejen gennem byggeprocessen - Vi hjælper med at klæde dig på til den rigtige beslutning.


Du finder os i Horsens, Silkeborg, Bjerringbro og Roskilde.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme