Come One Group IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Come One Group IVS

Er du en del af et byggeprojekt som underentreprenør, eller Du har måske hovedentreprisen med en rolle som byggeleder og tovholder i forbindelse med.:

VVS, Ventilation eller EL

ja, så har du formentlig stiftet lidt bekendskab med hvad der er anført af krav i  bygningsreglementet omkring brandspredning i bygninger, specifikt gældende for.:

Installationsgennemføringer i brandadskillenede bygningsdele 5.5.2 stk. 4:

Gennemføringer for installationer i brandadskillende bygningsdele skal lukkes tæt, så adskillelsernes brandmæssige egenskaber ikke forringes.”

For nogen giver det klart og tydelig mening, hvor det for andre måske mere en række pæne ord, sat i et flot sammenhæng. Fælles er at selvom man måske ved hvad der menes, så er det mindretallet der har kendskab til hvordan man efterlever netop dette.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme