Kunde billede

Emma

August 2019

Svindel!
Vi er blevet brændt af for 3. gang og kan ikke få udført resten af de opgaver, som vi har betalt for. Det er ikke muligt, at komme i kontakt med dem - kun over SMS en gang imellem og det får man ikke
Læs mere  

Kunde billede

Bente djørup

Juni 2019

Ny terrasse
Jeg vil anbefale alle at gå udenom dette selskab...vi skulle ha ny terrasse ville ca tage 5 dage... efter 6 uge opgiver de at kunne lave den, vi står nu tilbage med det værst håndværk, med så mange fa
Læs mere  

CM Gruppen ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Emma

August 2019

0,5/5
Svindel!
Vi er blevet brændt af for 3. gang og kan ikke få udført resten af de Læs mere  
Kunde billede

Bente djørup

Juni 2019

1,2/5
Ny terrasse
Jeg vil anbefale alle at gå udenom dette selskab...vi skulle ha ny ter Læs mere  

CM Gruppen ApS

Hvis du ønsker høj kvalitet, dygtige fagmænd og en overskuelige byggeproces - så lad CM Gruppen ApS stå for dine opgaver. Her har vi samlet fagfolk inden for maler-, tømrer-, murer, VVS- og rørlæggerbranchen og tilbyder derfor vores kunder samlede løsninger, der sparer dig for både tid og penge. I samarbejde med vores kunder planlægger vi byggeprocessen og koordinerer de forskellige faggrupper, der skal bruges til udførelsen, så de rigtige fagmænd møder op på rette tidspunkt. Du er derfor garanteret en overskuelig byggeproces, når du vælger CM Gruppen ApS om hjælp til dine projekter.

 

Vores kunder er det vigtigste

For CM Gruppen ApS er vores kunder det vigtigste! Vi ved, hvor mange og store beslutninger der skal træffes for at komme godt i mål med arbejdet, og derfor er det vigtigt at tage kunderne med gennem hele forløbet. Vi starter derfor med at tale med vores kunder om de ønsker og behov, de har, og hvilke krav der er til det endelige resultat. Vi står klar med gode råd og vejledning mht. materialer og teknikker og giver også gerne vores bud på en løsning, hvis du kunne tænke dig at modtage den.

 

Hos CM Gruppen ApS kan du få hjælp til udførelsen af:

 • Facaderenovering
 • Taglægning
 • Garager og carporte
 • Altaner og balkoner
 • Tilbygninger, udestuer og nybyg
 • Hul i bærende væg inkl. beregninger
 • Flise- og klinkearbejde
 • Montering af døre, vinduer, trapper og køkkener
 • Autoriseret VVS- og gasinstallatørsopgaver
 • Bad og toilet
 • Varmepumper, genindvindingsanlæg og olietanke
 • Jord-, beton- og gravearbejde

 

Med mere end 10 år i branchen er vi godt klædt på til at varetage dine opgaver, så uanset om du søger hjælp til mindre opgaver eller en totalentreprise, så står vi hos CM Gruppen ApS klar til at hjælpe med udførelsen. Vi tilbyder vores services til gode og konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten forringes.

 

Ønsker du professionelle fagmænd til dine projekter?

Hos CM gruppen ApS sørger vi altid for, at dit byggeprojekt glider så nemt som muligt. Ønsker du de bedste fagmænd til udførelsen af dine projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld blot vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi kan.

 

Du finder CM Gruppen ApS i Fuglebjerg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Sorø, Næstved, Greve og Slagelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme