CJ Multiservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

CJ Multiservice

Drømmer du om et nyt gråt eller grønt anlæg i din have, så kan vi hos CJ Multiservice hjælpe dig frem til en flot løsning. Med flere års erfaring i branchen har vi været med til at udføre mange typer af opgaver, og vi er derfor sikre på, vi kan finde en løsning, som du vil blive mere end tilfreds med. Hvis du står med et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

 

Få det resultat du søger

Når du samarbejder med CJ Multiservice, er dine ønsker i fokus. Vi starter altid et nyt samarbejde med at få et godt overblik over opgaven sammen med vores kunder, hvor vi taler om de behov og forventninger, du har til det endelige resultat. Hvis du har brug for råd og vejledning omkring projektet, så står vi selvfølgelig også til rådighed for vejledning omkring materialer og metoder, så du kan træffe de vigtige valg. 

 

Hos CJ Multiservice kan vi bl.a. være behjælpelige med:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Gartnerrådgivning og beplantning 
  • Grubning, planering og græssåning 
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Snerydning og saltning 
  • Træfældning og stubfræsning 

 

Vi ønsker et tæt og godt samarbejde med alle vores kunder, da vi ønsker, at alle vores kunder skal have det resultat, de ønsker. Vi står hellere end gerne til rådighed for en god snak og udarbejdelsen af et godt tilbud. Vi tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser og udfører altid vores løsninger i den bedste kvalitet.

 

Med dig hele vejen 

Hvis du ønsker hjælp fra professionelle anlægsgartnere og brolæggere, der overholder alle indgåede aftaler, og som altid står til rådighed for en god dialog omkring dit projekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i Gudbjerg Sydfyn, og herfra kører vi bl.a. til kunder i Odense, Nyborg og Svendborg. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme