facebook tracking pixelMurermester C. Kamoga ApS er Murer | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Christopher kamoga

Murermester C. Kamoga ApS

Murerfirmaet Christopher Kamoga

- godt håndværk - god tid


Kort sagt: Jeg elsker mit fag. For mig er mureropgaverne ikke bare et arbejde, det er min hobby. Så uanset om du skal have nyt badeværelse, eller om du skal have renoveret facaden på dit hus, så kan jeg garantere dig, at du er i de bedste hænder. 


Mine kompetencer dækker blandt andet:

 • Badeværelser
 • Trapper
 • Fliser 
 • Klinker
 • Sokler
 • Facaderenovering
 • Fugning 
 • Epoxyfugning
 • Cementpuds


Jeg har vidst, at jeg ville være murer, siden jeg var 12 år. Jeg har 16 års erfaring i branchen, og de sidste otte år har jeg haft eget firma. Min arbejdsglæde ligger i en stor variation af opgaver. Murerfaget er meget bredt, og jeg sætter stor pris på alle de opgaver, jeg får. Både de små og større opgaver. Jeg holder mig løbende opdateret omkring udviklingen på markedet og sørger hele tiden for at efteruddanne mig i forskellige teknikker, så jeg altid kan efterkomme mine kunders behov. 


Nærværende håndværker 

Mange af mine kunder vender løbende tilbage med nye projekter og renovationer, og det er jeg rigtig glad for. Jeg ved, at de sætter pris på, at jeg er en rar fyr, der kan levere håndværk på et højt niveau. Jeg er lige til og god til at rådgive. Samtidig tager jeg mig tid både til opgaven og til at snakke med mine kunder. Du kan helt sikkert mærke, at jeg er nærværende, og det giver mere tiltro. Mange af mine nye kunder har fået mig anbefalet, og det er et stort skulderklap, som jeg er rigtig glad for. 


Storkøbenhavn, Nordsjælland og Vestsjælland

Jeg har base i København, hvor jeg har en stor del af mine opgaver, men jeg kører gerne, hvis du har brug for min hjælp. Som udgangspunkt bruger jeg gerne i omegnen af en time på transport, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en dygtig murermester, der går til sit arbejde med et smil på læben. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.


Tags

Christopher Kamoga

CVR: 40253459

Halldor Laxness vej 14, 2 Th
2300København S

Etableret i 2019
1 ansatte

Del Murermester C. Kamoga ApS på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

10

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Christopher Kamoga, Murermester C. Kamoga ApS

Del Murermester C. Kamoga ApS på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Murermester C. Kamoga ApS

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk
3 cases fra Murermester C. Kamoga ApS
Vis flere cases

Håndværker

Murermester C. Kamoga ApS

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.5 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Murermester C. Kamoga ApS

13 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Murermester C. Kamoga ApS :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Murermester C. Kamoga ApS
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.5

Baseret på 13 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

88 %

Overholder budgettet

88 %

Ryder godt op efter sig

88 %

Overholder aftaler

88 %

Er god til at lytte til kunden

88 %

Vil du anbefale os

88 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Murermester C. Kamoga ApS Murerfirmaet Christopher Kamoga- godt håndværk - god tidKort sagt: Jeg elsker mit fag. For mig er mureropgaverne ikke bare et arbejde, det er min hobby. Så uanset om du skal have nyt badeværelse, eller om du skal have renoveret facaden på dit hus, så kan jeg garantere dig, at du er i de bedste hænder. Mine kompetencer dækker blandt andet:BadeværelserTrapperFliser KlinkerSoklerFacaderenoveringFugning EpoxyfugningCementpudsJeg har vidst, at jeg ville være murer, siden jeg var 12 år. Jeg har 16 års erfaring i branchen, og de sidste otte år har jeg haft eget firma. Min arbejdsglæde ligger i en stor variation af opgaver. Murerfaget er meget bredt, og jeg sætter stor pris på alle de opgaver, jeg får. Både de små og større opgaver. Jeg holder mig løbende opdateret omkring udviklingen på markedet og sørger hele tiden for at efteruddanne mig i forskellige teknikker, så jeg altid kan efterkomme mine kunders behov. Nærværende håndværker Mange af mine kunder vender løbende tilbage med nye projekter og renovationer, og det er jeg rigtig glad for. Jeg ved, at de sætter pris på, at jeg er en rar fyr, der kan levere håndværk på et højt niveau. Jeg er lige til og god til at rådgive. Samtidig tager jeg mig tid både til opgaven og til at snakke med mine kunder. Du kan helt sikkert mærke, at jeg er nærværende, og det giver mere tiltro. Mange af mine nye kunder har fået mig anbefalet, og det er et stort skulderklap, som jeg er rigtig glad for. Storkøbenhavn, Nordsjælland og VestsjællandJeg har base i København, hvor jeg har en stor del af mine opgaver, men jeg kører gerne, hvis du har brug for min hjælp. Som udgangspunkt bruger jeg gerne i omegnen af en time på transport, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har brug for en dygtig murermester, der går til sit arbejde med et smil på læben. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 88 % af tiden Christopher Kamoga Christopher Kamoga 2019-1-1 1 40253459 40253459 27118312https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/7479-200219/10116189854/169478830/BEST_CROP/3000/2000/72/DSC07273.jpg
4.5 GODT ARBEJDE! Overall review 1 5 13 13
Fint og professionelt arbejde. Holder, hvad der bliver aftalt. November 2019
4.5
1 5
Murermester Christopher Kamoga satte fliser op i mit køkken samt lavede udskæring og opmuring i væg til køleskab. Arbejdet kunne ikke være blevet udført bedre. Christopher er er bare rigtig rar at have gående hjemme og kan give gode råd til udarbejdelsen November 2019
5
1 5
Vægge lofter gulve træterrasser nyt køkken (flytttet) ny terrasse dør August 2019
4.1
1 5
Badeværelset i vores søns lejlighed viste sig ikke at overholde regler om vådrum mm. Dvs hele rummet skulle ryddes og der skulle mures op og sættes klinker og nyt gulv. Desuden var der sevet vand ned til underboen, så hans loft skulle udskiftes. Alt i alt en større opgave, som Kamoga og hans folk løste perfekt og indenfor den aftalte tid og til den aftalte pris. Udover dette badeværelse har har løst diverse løbende opgavere på vores ejendom. Altid som planlagt og til vor tilfredshed. Jeg kan derfor kun give ham de bedste anbefalinger. Karsten Reher, ejer på Kiplings Alle , Gladsaxe. November 2017
4
1 5
Vi har brugt Christophers firma i flere sammenhænge (reparation af udendørs sokkel, udførsel af betongulv, murpudsning). Christopher har altid leveret det bedste arbejde, respekteret tidsplanen og kundernes krav. Han og hans ansatte er dygtige, fleksibel og vigtigst pålidelige. Jeg vil anbefale Christopher Kamogas murerfirma til enhver. 5 stjerne. November 2017
5
1 5
Nyt badeværelse, lægning af klinker i kælder, pudsning af udendørs trappe, udskiftning af alle fuger udendørs, pudsning af indendørs skorstensvæg August 2016
5
1 5
udskiftning af fuger samt opmuring af trappe beklædt med granit fliser. Alt udført meget tildfredsstillende og i henhold til aftale. July 2016
5
1 5
Professionelt og vel udført arbejde. Holder hvad der bliver lover og er fleksibel. July 2016
4
1 5
Jeg skulle have et nyt badeværelse, og fik en særdeles god rådgivning, og en meget professionel arbejdsudførelse af det. Meget tilfreds. July 2016
5
1 5
Klinker på gulv. Ok arbejde, Få tilbud på skrift så ingen misforståelser January 2016
3
1 5
flot arbejde. meget tilfreds. December 2014
4.5
1 5
Helt igennem fin, ærlig og pålidelig, pænt arbejde, fin til at komme og færdiggøre arbejdet. November 2014
5
1 5
Laver et fint arbejde til en ok pris. January 2014
4
1 5
Halldor Laxness vej 14, 2 Th 2300 Denmark