facebook tracking pixelChr. Sørensen VVS ApS er VVS | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk
 1. Forside »
 2. firma »
 3. Chr sorensen vvs aps

Chr. Sørensen VVS ApS

Chr Sørensen VVS ApS
- pålidelige håndværkere året rundt


Vi er eksperter i fjernvarme, pillefyr og varmepumper. Vi klarer akutte sager som et sprunget vandrør, og vi kan hjælpe dig med at energioptimere din bolig. Kort fortalt er vi din østjyske VVS’er, der står klar til at hjælpe dig – hele året rundt.

Vi klarer opgaver som:

 • Badeværelser
 • Pillefyr og gasfyr
 • Varmepumper
 • Energioptimering
 • Ejendomsservice
 • Fjernvarme
 • Reparationer og akutte rørskader

Chr Sørensen VVS ApS er et gammelt firma, der kan føre rødderne helt tilbage til 1927. I dag er det os – Kenneth Scheel Jensen og Lars Jensen - der står bag firmaet, som vi har haft de sidste fem år. Vi har tilsammen over 35 års erfaring i branchen, og vores store viden om faget og solidt erfaringsgrundlag kommer vores kunder til gode i og med, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Vi sætter en ære i et veludført stykke arbejde.

Vi er hurtigt på pletten

Vi ved, at vores kunder sætter stor pris på vores branchekendskab. Vi har en hurtig reaktionstid, og det er også vigtigt for os, at det er den samme person, der tager telefonen, som senere løser opgaven.

Faste kunder
Vi dækker hele Østjylland fra Vejle til Aarhus, og vi er også hussmed for flere lokale virksomheder – blandt andet JUAL i Juelsminde. Vi klarer også ejendomsservice for en del lokale boligforeninger. For at sikre dig som kunde, er vi desuden medlem af brancheforeningen Tekniq.

Vi hjælper altid

Så uanset din opgave, skal vi også nok få den løst. Har du lyst til at vide mere om de services vi tilbyder, har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tags

Kenneth Scheel Jensen

CVR: 32886108

Enggade 6B
8700Horsens

Etableret i 2010
4 ansatte

Del Chr. Sørensen VVS ApS på :

Din garanti for en dygtig og pålidelig håndværker

10

Anbefalinger


Håndværker.dk logo

Tak fordi du vil anbefale os

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den mail du modtager om få sekunder.

Nu mangler du bare at bekræfte linket i den sms du modtager om få sekunder.

Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.
Det er en stor hjælp for både os og vores kunder.


Med venlig hilsen,
Kenneth Scheel Jensen, Chr. Sørensen VVS ApS

Del Chr. Sørensen VVS ApS på :

Hvor sandssynligt er det, at du vil anbefale Håndværker.dk til en ven eller kollega?

Slet ikke sandsynligt Meget sandsynligt

Tak fordi du vil anbefale os

Din vurdering gør det nemmere for os at yde den bedst mulige kvalitet og service. Du gør det samtidig nemmere for andre brugere at vælge den helt rigtige håndværker.


Med venlig hilsen,
Chr. Sørensen VVS ApS

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Hvis ikke du kan finde en passende opgavetype i feltet ovenfor, klik her og skriv det, du ønsker, i feltet nedenfor.

Vælg venligst den opgavetype, du har fået udført.

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Din samlede vurdering

${ TotalGradeText }${ TotalGrade }/5

Må vi evt. kontakte dig på et senere tidspunkt, for at tage professionelle referencebilleder af det udførte arbejde?

Ja Nej

Verificér din anbefaling

For at undgå falske anbefalinger eller at dine oplysninger bliver misbrugt af andre, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har lavet denne anbefaling ved at verificere din identitet.

Vi skal også bede dig acceptere vores håndtering af anbefalinger ved at sætte flueben i tjekboksen.

Verificer dine oplysninger.

Acceptér betingelser Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
facebook logo Verificér med Facebook google logo Verificér med Google

Har du ikke Facebook eller Google? Verficer her

Verificér med e-mailVerificér med SMS

Denne datapolitik gælder for alle sites der hører under Prisberegning.dk A/S - det vil sige: håndværker.dk, henttilbud.dk, prisberegning.dk, tilbygning.prisberegning.dk, advokat.prisberegning.dk, typehuse.prisberegning.dk, tagpris.dk, vindues-pris.dk, revisor-pris.dk, gulvpris.dk, køkkenpris.dk, plastikkirurgi-pris.dk, terrassepris.dk, murerpris.dk, vvs-pris.dk, arkitektpris.dk, elektrikerpris.dk, maler-pris.dk, isoleringspris.dk, gartnerpris.dk, alarm-pris.dk, garage-pris.dk, kloakpris.dk.

Prisberegning.dk A/S går meget op i at beskytte dit privatliv, den data vi indsamler behandles fortroligt og i henhold til gældende lovgivning.

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Indsamling, behandling og anvendelse af personlig data

Vi behandler følgende datakategorier, når du som privatperson anvender et af vores sites.

 • Kommunikationsdata (fx navn, adresse, telefonnummer, mail og IP adresse)
 • Tekst afgivet i anbefalinger eller formularer
 • Optagelser af samtaler på telefon

 

Dataprincipper

Personlige data information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person, altså eksempelvis navne, adresser, telefonnumre, e-mail adresser, der er udtryk for en persons identitet.

Vi indsamler, behandler og anvender kun personlige data, når der er givet et lovmæssigt retsgrundlag herfor, eller du har givet os samtykke i den forbindelse, f.eks. som led i en registrering. Det kunne være en anbefaling eller en prisberegning.

Formål med behandling af data

Som privatperson bruges den indsamlede personlige data til følgende formål (hvis du som virksomhed anvender et af vores sites, betragtes data på samme måde som personlig data):

Specifikt for Håndværker.dk

 1. Kontakt til håndværker - når du udfylder en formular på en håndværkers profilside videresendes dine afgivet informationer til den pågældende håndværker. Såfremt det ikke lykkes at skabe kontakt til den pågældende håndværker, vil vi ringe dig op med det formål at finde en anden håndværker, der kan løse opgaven. Efter opringningen vil vi sende en SMS, hvor vi beder om din feedback på vores service.Vi bruger således dit telefonnummer og email som led i opfølgning på forløbet.
 2. Anbefalinger - Vi beder om dit navn, email, postnr. og mobilnr. Dette gør vi med henblik på at kunne verificere anbefalingen. Både Håndværker.dk og den pågældende virksomhed, som du har anbefalet kan tage kontakt til dig efterfølgende vedr. anbefalingen.
 3. Nyhedsbreve - vælger du at tilmelde dig et Håndværker.dk nyhedsbrev bruges dit samtykke kun til dette formål og din email videregives ikke til 3. part.

 

Specifikt for sites med prisberegning og henttilbud.dk

Når du som bruger anvender en prisberegner eller henttilbud.dk indsamler vi personlig data til følgende formål:

 1. Vi ringer dig op med henblik på at formidle kontakt til en fagmand. Denne fagmand er en af vores samarbejdspartnere. Under samtalen gennemgås dine behov specifikt i forhold opgaven og vi spørger ind til din bolig som helhed.
 2. Når vores medarbejder ringer dig op, optages opkaldet. Optagelsen opbevares alene såfremt der laves en formidling, hvor optagelsen udelukkende bruges til kvalitetssikring - optagelsen opbevares op til 4 måneder efter møde- eller formidlingsdag.
 3. Vi bruger din mail til at sende en bekræftelse, såfremt du takker ja til at vi formidler kontakt til en fagmand.
 4. Vi bruger dit telefonnummer til at sende en SMS, hvor vi spørger om feedback på vores service.

 

Vi indsamler og anvender person- og kontaktoplysninger til følgende formål:

 • Navn: Vi anvender dit navn, når vi ringer dig op, samt når vi sender oplysninger om dig til den eller de samarbejdspartnere, som der formidles kontakt til.
 • Postnummer og adresse: Vi anvender dit postnummer, når vi skal finde en samarbejdspartner i dit lokalområde.
 • Telefonnummer: Vi anvender dit telefonnummer, når vi ringer dig op for at formidle kontakt til en fagmand og når vi sender kontaktoplysninger til den samarbejdspartner, som der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • E-mailadresse: Vi anvender din e-mailadresse, når vi skal sende det ønskede prisoverslag og/eller opgavebeskrivelse, samt når vi sender en bekræftelse med oplysninger om fagmanden/firmaet, der er formidlet kontakt til, og som led i opfølgning på forløbet.
 • Match: For at kunne matche dig bedst muligt med en fagmand vil vi spørge ind til forskellige forhold, fx om du ønsker en lokal håndværker. Denne data vil vi gemme med henblik på at kunne opfylde dine ønsker til en fagmand.

Vi bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med vores prisberegnings- og formidlingsservice.

Prisberegneren leverer et prisoverslag (også kaldet en vejledende pris, en ca.-pris, et vejledende tilbud eller en overslagspris), som tilsendes brugeren pr. mail.
Prisoverslaget er udregnet på baggrund af erfaringspriser på opgavetypen i Danmark og tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan.
Prisoverslaget er ikke det samme som et tilbud. Et faktisk tilbud på en opgave kan kun leveres af en fagmand.

Om kontaktformidlingen der tilbydes

Du er på ingen måde forpligtet til at sige ja til den tilbudte kontakt til en fagmand.

Når du siger ja, forpligter du dig ikke til at tage imod fagmandens tilbud, og du har ret til at aflyse eller ombooke møder på ethvert tidspunkt.

Når du siger ja til at vi formidler kontakt til en fagmand, sendes en bekræftelse pr. mail med oplysninger om firmaet/fagmanden, som der er indgået aftale med.

Alle dele af vores prisberegnings- og formidlingsservice er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende for brugeren.

Varighed af lagring for Prisberegning.dk

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder.

 • Når vi har ringet dig op første gang, vil vi efterfølgende gemme dine data i 5år, med henblik på at følge op senere hen, medmindre du selv beder om at blive slettet fra vores database.
 • Såfremt du selv ønsker at blive ringet op på et aftalt senere tidspunkt, beholder vi dine data med henblik på dette formål.
 • I alle andre tilfælde, hvor der er indgået en aftale om kontakt til en fagmand, anonymiserer vi dine personlige data efter 12 måneder fra den dag aftalen er indgået.

 

Logfiler

Hver gang du bruger internettet overfører din browser automatisk visse informationer, såkaldte logfiler.

Vi lagrer logfilerne primært med henblik på fejlretning og sletter/anonymiserer dem efter 12 måneder.

Vi lagrer især information omkring og til brug for:

 • Statistik
 • Søgeindtastninger og hændelser
 • Fejl og fejlretning
 • Levering af SMS og email

 

Særlige kategorier af data

Vi behandler kun særlige kategorier af data om din person (f.eks. oplysninger om sundhed, religion eller seksuel orientering) i henhold til lovens bestemmelser, såfremt du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

Videregivelse af data

Vi overdrager ikke data til 3. part.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Serviceudbydere

Eksterne serviceudbydere kan udføre opgaver som salgs- og marketingservices for os. Vi har omhyggeligt udvalgt disse serviceudbydere og overvåger dem regelmæssigt. Vi forpligter samtlige serviceudbydere til fortrolighed og til overholdelse af lovens bestemmelser.

Pakkeudsendelser

Har du deltaget i en konkurrence eller på anden måde vundet en præmie, kan det være nødvendigt for os at overdrage din data til 3. part med henblik på levering af pakken.

Varighed af lagring (generelt)

Vi lagrer dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre de services vi tilbyder, eller vi har en berettiget interesse til at beholde den. I alle andre tilfælde sletter vi dine personlige data efter 12 måneder medmindre vi er forpligtet til at beholde dataen ift. lovgivning, f.eks. gældende regler ift. regnskabsloven.

Konkurrencer

Hvis du deltager i en af vores konkurrencer, anvender vi dine data til at informere dig om en vundet præmie og til at reklamere for vores services eller samarbejdspartners produkter. Informationer om de enkelte konkurrencer finder du i de pågældende betingelser.

Brug af retargeting

For at optimere vores marketing anvender vi retargeting-teknologier. Det gør vi for at designe et mere interessant budskab, der er tilpasset dine behov. For at gøre dette anvender vi bl.a. de nedenfor anførte værktøjer.

De brugsprofiler, der oprettes ved hjælp af reklamecookies, tredjeparts reklamecookies, pixels eller tilsvarende teknologier, sammenkøres ikke med personlige data.

 • Google Ads
 • Facebook
 • Google Analytics
 • Youtube

 

Eksterne links

Vores side kan indeholde links til tredjeparters internetsider – fra udbydere, der ikke er forbundet med os. Efter klik på linket har vi ikke længere indflydelse på indsamling, behandling og anvendelse af eventuelle personlige data, der overføres til tredjeparten ved at klikke på linket

Sikkerhed

Vores medarbejdere og de af os udvalgte servicevirksomheder, er forpligtede til at bevare tavshed og til at overholde bestemmelserne i de anvendelige love om databeskyttelse.

Brugerrettigheder

For at gøre dine rettigheder gældende bedes du benytte kontaktoplysningerne nederst på denne side. I den forbindelse bedes du sørge for, at vi har mulighed for at foretage en entydig identifikation af din person. 

Du har ret til at modtage informationer om behandlingen af dine data af os. I den forbindelse kan du gøre en ret til oplysning gældende vedrørende dine personlige oplysninger, som vi behandler.

Berigtigelsers- og sletningsret

Du kan kræve af os, at vi berigtiger forkerte data og for så vidt at de lovmæssige forudsætninger er opfyldt - fuldstændiggør eller sletter dine data.

Dette gælder ikke for data, som er nødvendige til afregnings- og bogføringsformål, eller som er omfattet af den lovbestemte opbevaringspligt.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores databehandling. Vi vil så standse behandlingen af dine data, medmindre vi - i henhold til lovens bestemmelser - kan dokumentere ufravigelige beskyttelsesværdige grunde til en fortsat behandling, som vejer tungere end dine rettigheder.

Tilbagetrækning af samtykke

Såfremt du har givet os samtykke til at behandle dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde det med virkning for fremtiden.

Dataportabilitet

Du har fortsat ret til at få overført data, som du har stillet til rådighed for os, i et struktureret, gængs og maskinlæsbart format og/eller - for så vidt at det er teknisk gennemførligt - kræve, at dataene overføres til en tredjepart.

Klagemulighed hos tilsynsmyndigheden:
Du har ret til at indgive en klage hos en databeskyttelsesmyndighed. Dette er:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Ændringer til databeskyttelseserklæringen

Vi forbeholder os ret til at ændre vores sikkerheds- og databeskyttelseserklæringer, for så vidt at dette er nødvendigt på grund af den tekniske udvikling. I disse tilfælde vil vi også ændre vores databeskyttelseserklæring tilsvarende. Du bedes derfor være opmærksom på den til enhver tid aktuelle version af vores databeskyttelseserklæring.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du benytte de angivne kontaktoplysninger. For at gøre dine rettigheder gældende, anmelde databeskyttelseshændelser samt ved forslag og klager vedrørende behandlingen af dine personlige data anbefaler vi, at du henvender dig til vores repræsentant for databeskyttelse

Dataansvarlig

Den ansvarlige for behandling af din data er:
Prisberegning.dk A/S
Kigkurren 8.g, 4. tv.
2300 København S
Telefon: 70 22 80 14
Mail: info@prisberegning.dk

Senest opdateret 9 November  2018

Luk

Vi har et godt og solidt samarbejde

Håndværker

Chr. Sørensen VVS ApS

Case

${ project.Name }

${ project.Description }

Se mere og læs hele casen

${ project.Year }

${ project.time }

${ project.price } Kr.

Ikke oplyst

${ project.location }

4.8 ....

Kommentarer og anbefalinger
af Chr. Sørensen VVS ApS

14 kommentarer

previous or LEFT arrow previous or LEFT arrow

${ item.Rating }/ 5

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Leverer kvalitetsarbejde:
Overholder budgettet:
Rydder godt op efter sig:
Overholder aftaler:
Er god til at lytte til kunden:
Vil du anbefale os:

Svar fra Chr. Sørensen VVS ApS :

${item.SupplierComment}

${item.RatedBy}

${moment(item.RatedDate).lang("da").format('MMMM YYYY')}

Chr. Sørensen VVS ApS
har ikke nogle anbefalinger endnu.

Klik her for at anbefale

4.8

Baseret på 14 byggeopgave og anbefalinger

Se detaljeret visning

Leverer kvalitetsarbejde:

92 %

Overholder budgettet

93 %

Ryder godt op efter sig

94 %

Overholder aftaler

97 %

Er god til at lytte til kunden

99 %

Vil du anbefale os

100 %

Kontakt os og fortæl mere om en eventuelt opgave

sky blue checkmarkDu får svar indenfor max 48 timer

sky blue checkmarkGratis og uforpligtende

Jeg acceptérer betingelser Vedhæft billeder Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev
Fortsæt Kontakt os
start here
Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019. Luk betingelser Luk

Fandt du denne side brugbar?

Ja

Nej
 • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
 • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
 • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo
Chr. Sørensen VVS ApS Chr Sørensen VVS ApS- pålidelige håndværkere året rundtVi er eksperter i fjernvarme, pillefyr og varmepumper. Vi klarer akutte sager som et sprunget vandrør, og vi kan hjælpe dig med at energioptimere din bolig. Kort fortalt er vi din østjyske VVS’er, der står klar til at hjælpe dig – hele året rundt. Vi klarer opgaver som: BadeværelserPillefyr og gasfyrVarmepumperEnergioptimeringEjendomsserviceFjernvarmeReparationer og akutte rørskaderChr Sørensen VVS ApS er et gammelt firma, der kan føre rødderne helt tilbage til 1927. I dag er det os – Kenneth Scheel Jensen og Lars Jensen - der står bag firmaet, som vi har haft de sidste fem år. Vi har tilsammen over 35 års erfaring i branchen, og vores store viden om faget og solidt erfaringsgrundlag kommer vores kunder til gode i og med, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Vi sætter en ære i et veludført stykke arbejde. Vi er hurtigt på plettenVi ved, at vores kunder sætter stor pris på vores branchekendskab. Vi har en hurtig reaktionstid, og det er også vigtigt for os, at det er den samme person, der tager telefonen, som senere løser opgaven. Faste kunderVi dækker hele Østjylland fra Vejle til Aarhus, og vi er også hussmed for flere lokale virksomheder – blandt andet JUAL i Juelsminde. Vi klarer også ejendomsservice for en del lokale boligforeninger. For at sikre dig som kunde, er vi desuden medlem af brancheforeningen Tekniq. Vi hjælper altidSå uanset din opgave, skal vi også nok få den løst. Har du lyst til at vide mere om de services vi tilbyder, har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig! Kenneth Scheel Jensen Kenneth Scheel Jensen 2010-1-1 4 32886108 32886108 75621063https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/37622-280116/10001379477/31425543/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_5018.jpg
4.8 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 14
Super forløb med skift fra gammelt oliefyr til fjernvarme, på større erhvervs bygning. Meget fornuftig pris, og alle aftaler overholdt. Ingen ekstra regninger på små problemerne i et gammelt rørsystem efter opstart. Fuldt ud tilfreds. November 2019
5
1 5
Fik lavet luft til vand i huset og fjernet gl oliefyr, utrolig glad for den service vi fik, fin info omkring det hele og det arbejde der blev udført , er helt i top. March 2019
5
1 5
Problem med manglende varmt vand krævede udskiftning af "noget", efter lidt søgen. Løbende toilet krævede ny reservedel. Desværre var det ikke muligt for firmaet at nå det hele på en gang, men de kom som aftalt den følgende dag. Desværre var jeg ikke hjem den følgende dag, så jeg har måtte kontakte firmaet skriftligt efterfølgende med spørgsmål. Blev straks besvaret Flink og venlig håndværker January 2018
4
1 5
Havde problemer med et tilstoppet vandrør til badeværelse og fik i samme forbindelse fjernet vandrør der ikke var i brug. Havde en gennemgang af rørsystemer med Lars og fik gode råd og vejledning om hvad han mente burde gøres. Arbejdet udført til fuld tilfredshed og vi er ikke i tvivl om, at vi bruger firmaet, når vi om ikke så længe skal have installeret fjernvarme og i samme forbindelse skal have flyttet en radiator. Absolut tilfreds og kan anbefale Christian. Sørensen VVS firma. November 2017
4
1 5
Super kvalitet i arbejdet, altid høflig, kommer som aftalt. Kan varmt anbefale dette firma, kunne ikke finde på at bruge andre. Har brugt firmaet gennem de sidste 7 år i forbindelse med renovering af gammel hus. Mvh. Frank Lesemann Juelsminde October 2017
5
1 5
Vi kan kun anfeale Chr. Sørensen VVS som et pålideligt firma. July 2017
4
1 5
Jeg havde en stoppet køkkenvask ( + div andre sanitære opgaver der skulle skiftes ). Efter første besøg måtte jeg have fat i vvs igen ( også Chr. Sørensen denne gang ) i det at der ikke var kommet hul nok igennem ved første besøg, dette skete uden nogen som helst brok fra vvs mandens side, derimod fik jeg en smilende og meget venlig behandling. Jeg er meget tilfreds. January 2017
5
1 5
Er ved at genetablere et ældre badeværelse . Ved vandtilslutningen til toilettet var der iskruet en 1/2" prop/slutmuf. Denne prop var for mig umulig at få skruet ud, så jeg henvendte mig til Chr. Sørensen VVS ApS. Blev hurtig kontaktet og aftalt en tid med Kenneth der mødte op og efter kort tid gav mig ret i at den ikke bare kunne skrues ud, ej heller med det professionelle grej. Ved hjælp af sin profession - bor - hammer og savklinge fik han i løbet af kort tid lirket proppen ud og klargjort tilslutningen til toilettet. May 2016
5
1 5
meget fin service som altid - hurtig og effektiv :) April 2016
5
1 5
Helt nyt hus med jordvarme og genvækst anlæg. Danfoss anlæg til styring.Altid behjælpelig og venlige. Du ringer , de kommer med et smil og du smiler når de kører igen. February 2016
5
1 5
Vi fik udskiftet vores gamle oliefyr med et nyt gasfyr. Der var styr på tingene og opgaven blev udført hurtigt og meget professionelt. Chr. Sørensen VVS udførte en total renovering og udskiftning uden fejl eller mangler så vi havde varme i huset samme dag. Vi er fuldt tilfredse og kan varmt anbefale deres firma og arbejde. Mvh Daniel Schou February 2016
5
1 5
Vi har haft fornøjelsen, at have Chr Sørensen VVS til at installere vores træpillefyr, Vi fortalte om vores ønsker og behov, hvor vi efterfølgende har modtaget en top professionel vejledning, og rådgivning. De sørgede for alt fra indkøbet til opsætningen, og alt sammen til en fortrinlig pris. Derudover fik vi omfattende og top professionel råd og vejledning omkring vedligeholdelse, rengøring af fyr og indstillinger. Derfor vil jeg til hver en tid give de bedste anbefalinger til de personer der skal bruge rigtig dygtige VVSere. February 2016
5
1 5
Jeg kan kun varmt anbefale chr.Sørensen VVS, de har været meget professionelle og har leveret et fantastisk stykke arbejde, de startede før tid på vores projekt selvom de selv var presset på tid. og den aftalte pris blev overholdt. hvis der skal laves VVS arbejde er der ingen tvivl om hvem jeg vælger. February 2016
5
1 5
Fik Kenneth ud og kigge på mit gamle oliefyr, 2 dage efter havde han et tilbud klar og vi slog til. Chr. Sørensen vvs kom til aftalt tid, udførte opgaven rigtig professionelt, og tog det gamle oliefyr, tank og rør med væk. Ved aflevering fik vi en god gennemgang af det nye pillefyrs funktioner og et visitkort med nummer og mail hvis der var nogen spørgsmål eller andet der skulle komme efter de var kørt alt i alt er vi fuldt ud tilfredse med den udførte opgave. February 2016
5
1 5
Enggade 6B 8700 Denmark
Chr. Sørensen VVS ApS Chr Sørensen VVS ApS- pålidelige håndværkere året rundtVi er eksperter i fjernvarme, pillefyr og varmepumper. Vi klarer akutte sager som et sprunget vandrør, og vi kan hjælpe dig med at energioptimere din bolig. Kort fortalt er vi din østjyske VVS’er, der står klar til at hjælpe dig – hele året rundt. Vi klarer opgaver som: BadeværelserPillefyr og gasfyrVarmepumperEnergioptimeringEjendomsserviceFjernvarmeReparationer og akutte rørskaderChr Sørensen VVS ApS er et gammelt firma, der kan føre rødderne helt tilbage til 1927. I dag er det os – Kenneth Scheel Jensen og Lars Jensen - der står bag firmaet, som vi har haft de sidste fem år. Vi har tilsammen over 35 års erfaring i branchen, og vores store viden om faget og solidt erfaringsgrundlag kommer vores kunder til gode i og med, at vi aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. Vi sætter en ære i et veludført stykke arbejde. Vi er hurtigt på plettenVi ved, at vores kunder sætter stor pris på vores branchekendskab. Vi har en hurtig reaktionstid, og det er også vigtigt for os, at det er den samme person, der tager telefonen, som senere løser opgaven. Faste kunderVi dækker hele Østjylland fra Vejle til Aarhus, og vi er også hussmed for flere lokale virksomheder – blandt andet JUAL i Juelsminde. Vi klarer også ejendomsservice for en del lokale boligforeninger. For at sikre dig som kunde, er vi desuden medlem af brancheforeningen Tekniq. Vi hjælper altidSå uanset din opgave, skal vi også nok få den løst. Har du lyst til at vide mere om de services vi tilbyder, har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig! Credit Card DKK $$ Overholder tilbuddet 93 % af tiden Kenneth Scheel Jensen Kenneth Scheel Jensen 2010-1-1 4 32886108 32886108 75621063https://www.håndværker.dk/photos//cdnPhotos/10100795/37622-280116/10001379477/31425543/BEST_CROP/3000/2000/72/IMG_5018.jpg
4.8 PERFEKT ARBEJDE! Overall review 1 5 14
Super forløb med skift fra gammelt oliefyr til fjernvarme, på større erhvervs bygning. Meget fornuftig pris, og alle aftaler overholdt. Ingen ekstra regninger på små problemerne i et gammelt rørsystem efter opstart. Fuldt ud tilfreds. November 2019
5
1 5
Fik lavet luft til vand i huset og fjernet gl oliefyr, utrolig glad for den service vi fik, fin info omkring det hele og det arbejde der blev udført , er helt i top. March 2019
5
1 5
Problem med manglende varmt vand krævede udskiftning af "noget", efter lidt søgen. Løbende toilet krævede ny reservedel. Desværre var det ikke muligt for firmaet at nå det hele på en gang, men de kom som aftalt den følgende dag. Desværre var jeg ikke hjem den følgende dag, så jeg har måtte kontakte firmaet skriftligt efterfølgende med spørgsmål. Blev straks besvaret Flink og venlig håndværker January 2018
4
1 5
Havde problemer med et tilstoppet vandrør til badeværelse og fik i samme forbindelse fjernet vandrør der ikke var i brug. Havde en gennemgang af rørsystemer med Lars og fik gode råd og vejledning om hvad han mente burde gøres. Arbejdet udført til fuld tilfredshed og vi er ikke i tvivl om, at vi bruger firmaet, når vi om ikke så længe skal have installeret fjernvarme og i samme forbindelse skal have flyttet en radiator. Absolut tilfreds og kan anbefale Christian. Sørensen VVS firma. November 2017
4
1 5
Super kvalitet i arbejdet, altid høflig, kommer som aftalt. Kan varmt anbefale dette firma, kunne ikke finde på at bruge andre. Har brugt firmaet gennem de sidste 7 år i forbindelse med renovering af gammel hus. Mvh. Frank Lesemann Juelsminde October 2017
5
1 5
Vi kan kun anfeale Chr. Sørensen VVS som et pålideligt firma. July 2017
4
1 5
Jeg havde en stoppet køkkenvask ( + div andre sanitære opgaver der skulle skiftes ). Efter første besøg måtte jeg have fat i vvs igen ( også Chr. Sørensen denne gang ) i det at der ikke var kommet hul nok igennem ved første besøg, dette skete uden nogen som helst brok fra vvs mandens side, derimod fik jeg en smilende og meget venlig behandling. Jeg er meget tilfreds. January 2017
5
1 5
Er ved at genetablere et ældre badeværelse . Ved vandtilslutningen til toilettet var der iskruet en 1/2" prop/slutmuf. Denne prop var for mig umulig at få skruet ud, så jeg henvendte mig til Chr. Sørensen VVS ApS. Blev hurtig kontaktet og aftalt en tid med Kenneth der mødte op og efter kort tid gav mig ret i at den ikke bare kunne skrues ud, ej heller med det professionelle grej. Ved hjælp af sin profession - bor - hammer og savklinge fik han i løbet af kort tid lirket proppen ud og klargjort tilslutningen til toilettet. May 2016
5
1 5
meget fin service som altid - hurtig og effektiv :) April 2016
5
1 5
Helt nyt hus med jordvarme og genvækst anlæg. Danfoss anlæg til styring.Altid behjælpelig og venlige. Du ringer , de kommer med et smil og du smiler når de kører igen. February 2016
5
1 5
Vi fik udskiftet vores gamle oliefyr med et nyt gasfyr. Der var styr på tingene og opgaven blev udført hurtigt og meget professionelt. Chr. Sørensen VVS udførte en total renovering og udskiftning uden fejl eller mangler så vi havde varme i huset samme dag. Vi er fuldt tilfredse og kan varmt anbefale deres firma og arbejde. Mvh Daniel Schou February 2016
5
1 5
Vi har haft fornøjelsen, at have Chr Sørensen VVS til at installere vores træpillefyr, Vi fortalte om vores ønsker og behov, hvor vi efterfølgende har modtaget en top professionel vejledning, og rådgivning. De sørgede for alt fra indkøbet til opsætningen, og alt sammen til en fortrinlig pris. Derudover fik vi omfattende og top professionel råd og vejledning omkring vedligeholdelse, rengøring af fyr og indstillinger. Derfor vil jeg til hver en tid give de bedste anbefalinger til de personer der skal bruge rigtig dygtige VVSere. February 2016
5
1 5
Jeg kan kun varmt anbefale chr.Sørensen VVS, de har været meget professionelle og har leveret et fantastisk stykke arbejde, de startede før tid på vores projekt selvom de selv var presset på tid. og den aftalte pris blev overholdt. hvis der skal laves VVS arbejde er der ingen tvivl om hvem jeg vælger. February 2016
5
1 5
Fik Kenneth ud og kigge på mit gamle oliefyr, 2 dage efter havde han et tilbud klar og vi slog til. Chr. Sørensen vvs kom til aftalt tid, udførte opgaven rigtig professionelt, og tog det gamle oliefyr, tank og rør med væk. Ved aflevering fik vi en god gennemgang af det nye pillefyrs funktioner og et visitkort med nummer og mail hvis der var nogen spørgsmål eller andet der skulle komme efter de var kørt alt i alt er vi fuldt ud tilfredse med den udførte opgave. February 2016
5
1 5
Enggade 6B 8700 Denmark