C.Hartvig

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

C.Hartvig

Hos C. Hartvig kan du være sikker på at modtage en kvalitetsløsning, uanset hvilken opgave du stiller os over for. Vi lægger stor omhyggelighed i hver enkelt opgave, hvor vi kræser for selv den mindste detalje, da vi ved, den kan gøre den store forskel for det færdige resultat. Står du med et projekt hvor du søger en professionel fagmand til at klare dine fugeteknikeropgaver, så kontakt C. Hartvig allerede i dag.

 

Kvaliteten er i top

Vi hos C. Hartvig tilbyder vores løsninger for både private kunder, og for virksomheder og boligselskaber, der søger hjælpe til deres fuger. Vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, der sikrer vores kunder et holdbart resultat. Vi står gennem hele samarbejdet til rådighed for vores kunder og hjælper hellere end gerne med valg af materialer og andet, så du kan få den løsning, der passer bedst til din opgave.

 

Hos C. Hartvig kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Fugning af vinduer, døre og facader
  • Fugning af beton
  • Fugning af vådrum
  • Fugning af gulve
  • Udskæring og renovering af nuværende fuger

 

Uanset hvor stor eller hvor lille en opgave du måtte søge vores hjælp til, får du hos C. Hartvig gode og konkurrencedygtige priser. Vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest, men arbejder fra start til slut hårdt på, at du som kunde er glad og tilfreds. Derfor afslutter vi også først din opgave, når vi i fællesskab er enige om, at resultatet er tilfredsstillende.  

 

Ønsker du at modtage et gratis og helt uforpligtende tilbud på dine opgaver, tilbyder vi selvfølgelig også at udarbejde et sådant til dig.

 

C. Hartvig - vi er din lokale fagmand i Ringsted

Ønsker du at få styr på dine fuger, så kontakt C. Hartvig og få et professionelt resultat. Vi befinder os i Ringsted, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Sorø, Næstved, Roskilde og Køge. For nem og hurtig kontakt med os, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme