CGO Byg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

CGO Byg ApS

CGO Byg ApS er din samarbejdspartner, når du søger at få løst dine murer-, maler- og tømreropgaver med de bedste resultater. Vi besidder mange kompetencer inden for vores respektive brancher og kan derfor varetage både større og mindre projekter for vores kunder. Har du et boligprojekt, du søger løst, så kontakt CGO Byg ApS og lad os høre mere om, hvilke ønsker du har til resultatet.

 

Hvem er CGO Byg ApS?

CGO Byg ApS er et nystartet firma fra 2019, hvor du kan forvente en høj og ensartet kvalitet i det arbejde, vi udfører. Vi kan være behjælpelige med både fagentrepriser og totalentrepriser, hvor du søger hjælp fra murere, tømrere og malere. Vores dygtige fagmænd vil hellere end gerne give deres ekspertise videre til vores kunder, så de har det bedste grundlag for at træffe de vigtige beslutninger vedrørende deres byggeri.

 

Hos CGO Byg ApS kan du bl.a. få hjælp til:

  • Fliser og klinker
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Facaderenovering
  • Opsætning af fototapet og mønstret tapet
  • Malerarbejde inde og ude
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Montering af døre og vinduer
  • Diverse tømreropgaver ude og inde

 

Med mere end 15 års erfaring bag os udfører vi dit arbejde med sikker hånd. Vi tilbyder vores løsninger i højeste kvalitet og altid til en fornuftig pris. Lad os få en faglig snak om dit projekt, så giver vi til gengæld et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

 

CGO Byg ApS - Din garanti for solidt håndværk

Fortjener din bolig også de flotteste resultater, så lad CGO Byg ApS hjælpe dig med udførelsen heraf. Vi står til rådighed for vores kunder gennem hele vores samarbejde, så du altid kan føle dig tryg og sikker. CGO Byg ApS har adresse i Taastrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Glostrup, Albertslund, Herlev og resten af København.

 

Udfyld få informationer i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din forespørgsel.

 

Vi ser frem til at høre mere om de opgaver, vi kan hjælpe dig med.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme