CFN Networks

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

CFN Networks

WWW.CFNNETWORKS.DK


CFN Networks

En virksomhed med forbindelserne i orden


CFN Networks blev grundlagt i 2007 med det primære formål at assistere virksomheder og private med forskellige kommunikations- og netværksløsninger. Jeg sørger altså for, at jeres forbindelser er i orden.


Jeg tilbyder:

  • Fejlfinding på trådløst netværk - herunder dårligt signal m.m.
  • Site-surveys med målinger
  • Rådgivning inden for IT-løsninger
  • Kommunikationsløsninger
  • Alt inden for fibernet
  • Energioptimering 
  • El-installationer 

Efter en site-survey er foretaget, kan jeg tilbyde den mest kvalificerede plan i forhold til jeres opgave, så vi sammen ender med det optimale resultat. Foruden egne egenskaber har CFN Networks en installationsafdeling, som ordner alt vedrørende access points og lignende.


Hvor og hvorfor?

Jeg opererer primært i Storkøbenhavn, og strækker mig gerne til Roskilde, Køge og toppen af Nordsjælland. Jeg har 20 års erfaring inden for feltet, og et umådeligt dybt kendskab til markedet. Dertil er jeg utrolig kvalitetsbevidst, hvilket er jeres sikkerhed for, at alle bliver fuldt tilfredse.


Ærlighed overfor kunderne

Qua mine mange år i branchen er I garanteret en ærlig og kompetent rådgivning. Jeg tror nemlig på, at den bedste dialog og det mest fornemme samarbejde opstår, når begge parter snakker åbent og ærligt omkring deres mål og ønsker. Ærligheden er også særligt vigtig for mig i forhold til kvaliteten af produktet, hvilket betyder, at jeg ikke lover eller udfører noget, jeg ikke selv kan stå inde for.


Ring endelig, hvis forbindelsen driller, så finder vi en løsning.

 

 

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme